Til toppen

Molino Pasini

Molino Pasini har kvernet mel i over 100 år, de har spesialisert seg i å produsere topp kvalitet til håndtverks bakerier, pizzeria og butikkmarkedet.
Den topp moderne møllen ligger i Cesole i Mantua provinsen. I fire generasjoner har de ikke bare tilpasset seg bransjen, men vist seg å være innovatører. De er den første møllen i Italia som har installert topp moderne hygiene systemer fra Bühler SIRIUS som forhindrer muggdannelse i melet. 
Kverning av korn og testing av styrke er noe av det viktigste for å sikre stabil og forutsigbar kvalitet for sluttbruker. 
Matcompaniet har i alle år vært en foretrukket partner til pizzeria i Norge, Molino Pasini sikrer grunnstammen i dette tilbudet. 
 



Sorter Navn (a > å)

Mel Glutenfri Mix - 1kg

Glutenfritt mel utviklet med Molino Pasini for bruk til pizza
30200

Ølgjær 500gr

30166

Tørket Surdeig - Madre Acida 1kg

En tørket surdeig. Helt super å bruke til brødbakst, og pizza. Blandingsforholdet er 2-3% av melets vekt.
30309

Manitoba - 1kg

Manitoba har en fremragende heveevne og er godt til langtidsheving, og i brødmaskinen!
30214

Durum 25kg

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt
30270

Durum 25 kg (Rimacinata)

Semolina Rimacinata
30100

Økologisk Durumhvete 25kg

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt, dvs. at kjernen i hvetekornet males til store partikler, og ikke til mel. Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete.
30213

Arancio 25kg

Høyt gluten og ikke for vanskelig å jobbe med. Gir en sprøere og seigere pizza. W 390/420  P/L 0.50/0.55
30220

Tipo 00 Verde (Pizzeria Line) 25 kg

Dette melet er godkjent av registeret over godkjente leverandører av "True Neapolitan Pizza" ("Vera Pizza Napoletana")
30102

Il Maestro Tipo 1 25kg

Spesielt egnet for deiger satt i romtemperatur og med høyt væskenivå. W 300-400 P/L 0,55-0,60
30259

Primitiva 300 Tipo 1- 25kg

Primitivo type "1" laget ved maling av hele kornet.
30198

Pasta d'Oro 25kg

Pasta d’Oro melet gjør at pasta opprettholder sin naturlige gule farge i mange dager uten å bli grå. Deigen blir grov og holder derfor bedre på sausen og tåler koking og dobbelt koking godt. Melet blander seg veldig godt med semulina.
30261