Skip to main content
Til toppen

Osteverkstedet

Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.

Han yster ikke store volum, dette gjør produksjonen fleksibel og det kan ystes ut ifra etterspørsel. Vi gjør alt vi kan for å skåne naturen, og bruker derfor så lite emballasje som mulig.

Ysteriet ble startet i et oppussede verkstedshaller i en nedlagt bensinstasjon, navnet kom derfor av seg selv!

Sørlandsk melk har masse smak og melken lages av kuer som bor hos Johan Isak Tveit. Osteverkstedet har nylig flyttet inn i nytt flott ysteri på gården hans, dette gir enda ferskere melk og fantastisk smak til ostene med sitt karakteristisk særpreg.

Ostene blir aldri helt like, melken endrer seg etter sesong. Størrelse og form på Sørlandsk Mozzarella kan og vil variere litt fordi de er håndlagde.

Visning
Røykt Sørlandsk Mozzarella - 500g, Osteverkstedet

Tenk på Sørlandsk Mozzarella, og legg til det lille ekstra - røyksmak.

15028
Nyhet
Sørlandsk Burrata 150g, Osteverkstedet

En kortreist Burrata. Bedre blir det ikke! Nå i en penere butikkpakke med strekkode

15165
Sørlandsk Burratine 150g, Osteverkstedet

En kortreist Burrata. Bedre blir det ikke!

15121
Nyhet
Sørlandsk Mozzarella 200g

Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løype med pasta filata-metoden. Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe. Fløyelsmyk ost med høyt fuktighetsinnhold. Mild, litt salt smak

15162
Sørlandsk Mozzarella 200g, Osteverkstedet

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.

15104
Sørlandsk Mozzarella Pizzeria 1kg, Osteverkstedet

Variasjon av vår velkjente Ristorante-line og utviklet for det beste resultatet på deres Pizza.

15105
Sørlandsk Mozzarella Ristorante 500g, Osteverkstedet

Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem. 8 Dagers holdbarhet.

15026
Sørlandsk Oaxaca 500g, Osteverkstedet

Mozzarellaens Mexicanske fetter fra Oaxaca regionen,

15123
Sørlandsk Ricotta Fersk Horeca 500g, Osteverkstedet

Denne milde osten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan. 10 Dagers holdbarhet.

15027
Sørlandsk Ricotta ca 200g, Osteverkstedet

Denne milde osten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan.

15125
Sørlandsk Stracciatella 2kg, Osteverkstedet

De fleste kjenner Burrata, dronningen av alle oster i Italia. Stracciatella er hjertet av Burrata. Den er laget av strimlet Sørlandsk Mozzarella blandet med fløte. Spises sammen med salt eller søtt, og smaker fantastisk med spekemat og jordbær. Deilig!

15035
Sørlandsk Stracciatella 250g, Osteverkstedet

De fleste kjenner Burrata, dronningen av alle oster i Italia. Stracciatella er hjertet av Burrata. Den er laget av strimlet Sørlandsk Mozzarella blandet med fløte. Spises sammen med salt eller søtt, og smaker fantastisk med spekemat og jordbær. Deilig!

15124
Lenker
Min side