Skip to main content
Til toppen

Bestillingsvarer

Leverandør spesifikke bestillingsrutiner:

Hos Matcompaniet pirker man bare toppen av isberget når man bestiller fra lagervarer. For unike produkter, enten pga så stort utvalg hos produsentene, eller begrenset holdbarhet, har disse varene en fast bestillingsdag og liste. Under følger en gjennomgang av alt som befiner seg under "overflaten".

Mons 
Alle spesialoster fra Mons kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering uken etter. Denne listen inneholder en rekke oster som ikke i vårt standardsortiment og som ikke er lagerført.
Det sendes ukentlige bestillingslister til de kundene som har bedt om å få dette. 
Ønsker du å motta disse mailene så er det bare å ta kontakt med Oslo- eller Stavanger kontoret for å motta ukentlige bestillingslister på e-post. 

Guffanti 
Alle ferskoster (mozzarella, burrata, mascarpone etc) fra Guffanti kan bestilles annen hver torsdag før kl 12 for levering 12 dager senere.
For øvrige spesialoster som ikke er standard listeført er bestillingsfristen fredag før 12.
Ønsker du å motta påminnelse med bestillingsliste på mail er det bare å ta kontakt med Oslo- eller Stavanger kontoret så vil du motta varsel og bestillingsliste på e-post før hver bestilling.

Neals Yard Dairy 
NYD bestilles hver 14. dag i sesong; ellers minimum 1 gang hver måned. 
Ønsker du å motta disse mailene så er det bare å ta kontakt med Oslo- eller Stavanger kontoret for å motta ukentlige bestillingslister på e-post.

Summerbird 
Vi har flere varer fra Summerbird lagerført, men spesialiteter som Flødeboller og kampanjer må forhåndsbestilles.
Summerbird bestilling sendes annenhver mandag med unntak av tiden før påske og jul, da vi bestiller ukentlig.
Frist for bestilling er mandag kl.10:30.
Varene leveres til vårt lager fredagen samme uke. Ønsker du å motta forhandlermailene som omhandler dette så kontakt Maja i Oslo.
Her har dere mulighet for å bli med på salgskampanjer og sesongs kampanjer.

Osteverkstedet
Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke. 
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.
For å se utvalget fra Osteverkstedet se her.

Como Mexico
Produkter fra Como Mexico må bestilles mandager før kl 10.00 for levering samme uke. 

Albert Idsøe
Alle varene fra A. Idsøe som ikke er lagerført kan bestilles fra vårt lager i Oslo. Leveranser fra Stavanger ankommer Oslo onsdag, torsdag og mandag fra Stavanger. Varene leveres i utgangspunktet til kundene samme dag som de ankommer Oslo.

Trøffel Tartuflanghe 
Hver mandag sendes det ut en epost med ukens trøffelpriser og tilgjengelighet fra vår trøffelprodusent Tartuflanghe. Varene sendes direkte til kunden med DHL. Så dere er garantert markedets beste trøffel fra Piemonte, grundig renset, og ferskest mulig. Ønsker du å motta disse mailene kontakt Benedicte i Oslo.

King Mikals Laks

Mikals Laks selger vi til alle i Norge med unntak av Stavanger hvor Mikal selv har lokal distribusjon. Om dere ønsker å bestille produktene hans, så send en bestillingsmail til oslo@matcompaniet.no, så tar det ikke mange dagene før dere har det.

Min side