Skip to main content
Til toppen

Tomater og Tomatsauser

Visning
Chipotle Ketchup / Jalapeno Ketchup 5L, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48016
Chipotle Ketchup 250ml, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48004
Estratto di Pomodoro (ekte tomatpure) 300ml, Pianogrillo

Strattu di pomodoro er de Sicilianske bestemødrenes metode å konserver og forsterke den gode tomatsmaken. Dette er et unikt produkt fjernt fra det som selges som tomatpuré. Noen har forsøkt å kopiere dette på industrielt vis uten å lykkes nevneverdig. Pianogrillo derimot gjør det på gamlemåten. Den har den dype aromaen av en saus som har kokt sakte i timevis. Den har en tett, kremet tekstur og den suverene smaken av tomater tørket i den sicilianske solen - en lett salt, søt smak med en kraftig umami-punch som vekker smaksløkene dine. Mange av kokkevennene våre forteller oss at dette er den beste tomatpureen de noen gang har prøvd. Tilsett en liten mengde til sauser, eller fordel over stekt kjøtt eller kjøttkake, eller andre steder du ønsker å trekke opp tomatsmaken!

40504
Passata al Pomodoro 680g, Anfosso

Passata er en saus av solmodne tomater som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med.

40268
Passata di Pomodoro 500ml, Don Antonio

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familieoppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker.

40547
Passata di Pomodoro 660ml, Pianogrillo

Dette er en mer tradisjonell tomatsaus og kan sammenlignes med andre pomodoro passata på markedet. Dog med en mer utpreget smak preget av kysset fra den stekende Sicilianske solen og det vulkanske jordsmonnet. Bruker du den til din neste porsjon med ragu vil både du og dine gjester bli enda mer fornøyde enn vanlig av resultatet etter ditt komfyrarbeide.

40503
Nyhet
Passata di Pomodoro Gialla 500ml, Don Antonio

Passata er en saus laget av flådde pelatitomater hvor frøene er fjernet. En nydelig tomatbase uten tilsatt vann. Denne versjonen er laget på gule tomater og er super som base for din egen pasta- og pizza saus og eller andre retter der oppskrifter ber om en ren og rik smak av tomat. 

40559
Pizzasaus 5L, La Valle

Ferdig pizzasaus for pizzeria.

40278
Pizzasaus Mild type 200ml, Ask

Brukerklar saus som passer til to pizza bunner.

43148
Pizzasaus Sterk type 200ml, Ask

Brukerklar saus som passer til to pizza bunner.

43149
Pomodori Secchi (soltørket tomat) 180g, Portofino

Glasset inneholder kun de beste tomatene som gjennom en langsom tørkeprosess har økt smaken og forsterket umamieffekten. Bruk de finsnittet neste gang du skal lage pastasalat, bake tomatbrød eller lage verdens beste tunfiskrøre med hakket soltørket tomat, tunfisk fra Armatore, kapers fra Pantelleria, majones og friskpresset sitron fra Amalfi.

40587
Pomodori semi secchi Ciliegino bio 212ml, Ortoconserviera

Små økologiske cherrytomater fra områdene rundt Siracusa på Sicilia. Dette området er viden kjent for å dyrke noe av verdens mest smaksrike tomater.

40543
Lenker
Min side