Skip to main content
Til toppen

Fisk & Snegler

Dette er ikke en største kategorien, men kanskje desto mer spennende. Våre venner i danske FANGST har «gjenoppfunnet» den stolte nordiske tradisjonen med å foredle og konservere bærekraftig høstede fisk og skjell fra de nordiske havområdene. Fiskekonserver er ikke lenger forbeholdt frokostbordet og serveres nå på vinbarer og restauranter.

Visning
Ansjosfilet på vegetabilsk olje 80g, Alis

Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet

40076
Ansjosfilet på vegetabilsk olje 700 g, Alis

Ansjosfilet på solsikkeolje 700 gr

40077
Marinert Sild 500g (225g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40190
Røde Krydret Sild 500g (375g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40191
Carry Kryddersild 500g (375g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40192
Tomat Kryddersild 500g (375g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40193
Marinert Sild 5000gr (2400g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40195
Sherry Sild 500gr (225g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40200
Tunfiskfilet på olivenolje 300g, Anfosso

Tunfiskfilet på olivenolje.

40271
Ansjosfilet stretched på olivenolje 210g, Anfosso

Ansjosfilet på olivenolje

40275
Tunfisk i olivenolje Nostromo 620g, Alis

Tunfisk i olivenolje 620g. På lager igjen fra første uken i juli

40288
Boquerones en Vinagre 120g - hvit ansjos i eddik og salt, Vegajardin

Fersk ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille.

42023
Lenker
Min side