Til toppen

Fisk & Snegler

Dette er ikke en største kategorien, men kanskje desto mer spennende. Våre venner i danske FANGST har «gjenoppfunnet» den stolte nordiske tradisjonen med å foredle og konservere bærekraftig høstede fisk og skjell fra de nordiske havområdene. Fiskekonserver er ikke lenger forbeholdt frokostbordet og serveres nå på vinbarer og restauranter.

Sorter Nummer (a > å)

Ansjosfilet på solsikkeolje 80g

Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet
40076

Ansjosfilet på solsikkeolje 700g

Ansjosfilet på solsikkeolje 700 gr
40077

Marinert Sild 500g

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40190

Røde Krydret Sild 500gr

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40191

Carry Kryddersild 500g

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40192

Tomat Kryddersild 500gr

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40193

Marinert Sild 5000gr

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40195

Sherry Sild 500gr

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.
40200

Tunfiskfilet på olivenolje 300g

Tunfiskfilet på olivenolje.
40271

Ansjosfilet stretched på olivenolje 210g

Ansjosfilet på olivenolje
40275

Tunfisk i olivenolje 620g

Tunfisk i olivenolje 620gr
40288

Hvit ansjos i eddik og salt 120g

Fersk ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille.
42023