Skip to main content
Til toppen
foto  Lucio Patone

Olje & Eddik

Her finner du den ekstra fedmen og syren du trenger til matlagingen. Enten det er olje til steking og fritering, basen til dressingen eller den gylne jomfruelige olivenoljen du kan dryppe rett på spe og sprø vårgrønnsaker etc så leverer vi det du måtte ønske. Våre oljer kommer fra de beste produsentene i Italia og Spania og får stadig bekreftet sin unike kvalitet i form av «medaljedryss» når de beste EVO oljene smakes og bedømmes. 
Matlaging uten tilført syrlighet er ufullendt og blir som et fly uten vinger; det tar aldri av. Vi har et bredt spekter av Acteo Balsamico di Modena og frukt- og bæreddiker fra Acetaia Giuseppe Giusti, vin- og cidereddik fra O-med og selvfølgelig også enklere eddiker velegnet for produksjon. 

Visning
Agrodolce al Lampone 250ml - bæreddik med bringebær, Giusti

Bæreddik med bringebær. Her er de friske bringebærtonene framtredende. Balansert smak med flotte bærtoner og en finish der syren og sødme glir i hverandre.

50245
Agrodolce alla Mela 250ml - frukteddik med eple, Giusti

Frukteddik med eple. Dette er skoleeksempelet på hvor balansert og smaksrik man kan lage en frukteddik.

50243
Agrodolce allo Zenzero 250ml - sursøt-eddik med ingefær, Giusti

sursøt-eddik med ingefær. Her kombineres vineddik, druemost og ingefærjuice på en måte som gjør denne flasken til en vinner når du skal smaksette både mat og drikke.

50247
Anfosso EVO DOP Riviera Ligure 500ml

Anfosso Extra Virgin olive oil DOP Riviera Ligure. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Søtlig smak med klare assosiasjoner moden frukt og et hint av gresstoner og pepret ettersmak.

50083
Anfosso EVO Keramikk Savanna 500ml

Anfosso Olivenolje Keramikk flaske 500ml Savanne tema. I hver kasse finner en 6 flasker med ulike motiv.

50226
Anfosso EVO Monocultivar 2L gaveeske

Anfosso Tumai monocultivarer en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Denne 2 liters magnum flasken kommer i flott gaveeske

50169
Anfosso EVO Novellino 750ml - Sesongvare

Novellino er den første oljen Anfosso slipper etter innhøsting. Oljen er ekstremt fruktig med klassisk taggiasche karakter. Avstemte gresstoner uten for kraftig bitterhet. Den eneste oljen Anfosso ikke filtrerer og bør derfor oppbevares mørkt.

50223
Anfosso EVO Tumai 5L tin

Anfosso Tumai Liguria. Lages på taggiasche oliven blandet med endel lokale oliventyper. En fantastisk god allroundolje til alt av salater, pasta og sjømat samt hvitt kjøtt.

50081
Anfosso EVO Tumai Monocultivar Taggiasca 500ml

Anfosso Extra Virgin Tumai Monocultivar Taggiasca. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet.

50159
Anfosso gavepakn stor 90118 (Monocultivar 750ml, etc.)

Monocultivar 750ml, balsamico, tunfisk, oliven, valnøttkrem, pesto peperoni og artiskokk)

40132
Lenker
Min side