Melet ble lansert i 2008 og er en realisering av Claudios ønske om å formidle det lokale terroiret sammen med maskinell steinmaling. Det er et allsidig og lettbakt mel med mange ulike anvendelsesområder fra brød, pizza, fersk pasta til finbakst i konditorier.
Carlotta Tipo 00 er perfekt for mellomlange hevetider. Enten 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet tåler godt hydrering på rundt 60%. Et ideelt mel for klassisk napolitansk pizza.
Core Tipo 1 er utviklet for romersk pizza pala og pizza in teglia – høy, luftig og sprø med tydelige bobler. Melet inneholder hvetekim og fiber, og tåler høy hydrering (min. 60 %). Med 14 % protein, P/L på 0,60–0,80 og stabilitet på 15 minutter, får du smidig deig som holder seg stabil gjennom hele prosessen.
Dette er det perfekte melet for langtidsheving for å få den optimale luftige og elastiske deigen. Melet har høyt innhold av protein og gluten. Det tåler høy hydrering og kaldheving i opp til 72 timer. Et mel for de som ønsker å ta bakningen til et nytt nivå.
Finmalte, skåldede mandler fra Sicilia – 100 % Prunus amygdalus. Denne mandelmelet har et aromatisk særpreg takket være innslaget av bitre mandler, typisk for regionen. Resultatet er en balansert og kompleks smak, perfekt til kaker, småkaker, mandelmasse og tradisjonelle desserter. Et must for alle som elsker ekte, karakterfull bakekunst.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.