Skip to main content
Til toppen

Ortoconserviera

Matcompaniet har lenge vært på jakt etter en god leverandør av grønnsakskonserver. Da vi kom over produktene til Ortoconserviera Cameranese i Marche visste vi at vi endelig var i mål! Produktene er konservert slik at den rene gode smaken vi er ute etter er beholdt. Prisen på produktene er også godt innenfor det vi mener er forsvarlig for denne typen produkter.

Ortoconserviera Cameranese er en familiebedrift etablert i 1930, som nå drives bedriften av tredje generasjon. Metode, oppskrifter og respekt for tradisjonene har gått arv og kombineres med stadig produktutvikling med mål om å levere best mulig smak og funksjonalitet. Et nitidig arbeid med utvelgelsen av råvarene er grunnlaget for den høye kvaliteten som kjennetegner grønsakskonserver fra Ortoconserviera Cameranese. Råvarene kjøpes alltid direkte fra produsenter, og går deretter gjennom en grundig testfase. Alle faser i produksjonen testes og analyseres av deres eget laboratorium før de ulike produktene er klar for markedet.

For mer informasjon se her

Visning
Carciobuono 580ml artiskokkhjerter, Ortoconserviera

Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.

40536
Peperoni Grigliati 580ml grillet paprika i sursøt lake, Ortoconserviera

Klassisk italiensk tilbehør. Paprika grilles før skinnet fjernes og blir så syltet i en sursøt lake kun tilsatt litt hvitløk.

40541
Cerignola olives 580ml grønne olven med stein, Ortoconserviera

Dette er en av de aller største olivensortene som dyrkes. Kommer fra områdene rundt byen Cerignola i Puglia. Har en mild men samtidig rik «kjøttfull» smak med antydning til smørtoner. Passer perfekt som kondiment til ost og spekemat.

40540
Castelvetrano olives 580ml grønne oliven uten stein, Ortoconserviera

Noccelaraoliven fra Sicilia som etter lutbehandling modnes i saltlake og steinene fjernes. Grønne oliven av medium størrelse med fin tyggemotstand og rik smak.

40539
Misto Funghi Grogliati 580ml grilla sopp mix, Ortoconserviera

En deilig miks av grilla sopp som er syltet og lagt på olje. Rik soppsmak som gjør at den passer til alt fra kjøttretter til pizza. En selvfølge når du skal servere litt god antipasti. Soppmiksen er et perfekt valg til grillet kjøtt.

40538
Giardiniera in Agrodolce 580ml grønnsaker i sursøt lake, Ortoconserviera

Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.

40537
Pomodori semi secchi Ciliegino bio 212ml, Ortoconserviera

Små økologiske cherrytomater fra områdene rundt Siracusa på Sicilia. Dette området er viden kjent for å dyrke noe av verdens mest smaksrike tomater.

40543
Peperoncini Calabrese spread 150ml, Ortoconserviera

Mange har lært seg å elske disse små røde sinnataggene som gir N’dujaen sin karakteristiske smak eller gjør en pizza Diavola enda mer djevelsk. Her er chilien grovkvernet og klar for dine egne kjøkkenstunt.

40544
Olive Verdi Belle Cerignola (italienske grønne oliven) 4kg tin, Ortoconserviera

Olivenene har fått sitt navn fra byen Cerignola i Puglia og de regnes som "kongen" av oliven fra Sør-Italia, disse må prøves!

40221
Olive Nere Belle Cerignola (italienske sorte oliven) 4kg tin, Ortoconserviera

Bella di Cerignola Oliven regnes som de største i verden, og har en mild og fruktig smak som gjør dem perfekt til å bruke som fingermat eller antipasti.

40222
Plain Olive Nocellare di Castelvetrano (Sicilianske oliven med stein) 4kg tin , Ortoconserviera

Castelvetrano er blant de beste bordoliven som dyrkes i Italia, de er kjent for sin intense grønnfarge.

40340
La Giardiniera Agrodolce (grønnsaksmix) 1900ml, Ortoconserviera

Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.

40542
Lenker
Min side