Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Kokt Skinke

Visning
Porchetta Arrosto (IGP Porchetta Ariccia), Edizioni Franchi

Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich!

20168
Porchetta hel, Idsøe

Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Denne er ferdig tilberedt og skjæres som pålegg.

22170
Pragerskinke Røykt hel, Idsøe

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva. Produktets opprinnelse er som navnet tilsier fra Praha der skinken var slakternes stolthet og hadde hedersplassen i påleggedisken. Den møreste og magreste delen av låret surres og lakesaltes før den røkes med bøkeflis. A Idsøe har også en urøkt utgave. Begge er fortjener sin sentrale plass når gode kokte skinkeproduketer skal vises fram og selges

22078
Pragerskinke Urøkt hel, Idsøe

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva.

22195
Prosciutto Cotto Don Abbondio - kokt skinke, Edizioni Franchi

En nydelig italiensk kokt skinke.

20143
Roasted Culatello (kokt Culatello Bonni), Viani

Kokt skinke med en god dose rosmarin.

20065
Stavangerskinke hel, Idsøe

Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.

22026
Lenker
Min side