Ny Bedriftskunde
|
Kontakt Oss
|
Frakt og Retur
|
Bestillingsvarer
Min side
Infosenter
Til toppen
Beløp
Ost
Hvitmuggost
Rødkittost
Blåmuggost
Chevre
Meieriprodukter
Fastost
Parmigiano Reggiano DOP
Ferskost
Ostekjeks
Ostetilbehør
Kjøtt og spekemat
Spekeskinker
Kokt Skinke
Salami
Annen spekemat
A. Idsøe
Ask Gård
Fenalår og Pinnekjøtt
Annet kjøtt
Tørrvarer
Chips
Haupt Lakrits
Kaffe
Kjeks og Kaker
Knekkebrød og Grissini
Konditorvarer
Krydder og Salt
Mel, Polenta og Gjær
Nøtter og Tørket frukt
Pasta
Ris
Sjokolade
Sopp
Summerbird
Tortilla og Pizzabunner
Konserver
Delikatesser
Drikkevarer
Fisk & Snegler
Grillsaus
Grønnsaker
Honning
Hotsauce
Meksikansk
Oliven
Pesto og Tapenade
Sauser og dressinger
Sennep
Syltetøy
Tomater og Tomatsauser
Olje & Eddik
Olivenolje EVO
Andre Oljer
Balsamico og Crema
Eddik
Non Food
Osteutstyr
Osteutstyr Proff
Inspirasjon
Leverandører Utenlandske
Leverandører Norske
Nyhetsbrev
Nyheter
Oppskrifter
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Kokt Skinke
Visning:
Listevisning
Rutevisning
Sorter
Navn (a > å)
Porchetta Arrosto IGP
Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich!
20168
-
+
Porchetta Idsøe hel
Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Denne er ferdig tilberedt og skjæres som pålegg.
22170
-
+
Pragerskinke Urøykt hel
Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva.
22195
-
+
Pragerskinke hel Røkt
Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva. Produktets opprinnelse er som navnet tilsier fra Praha der skinken var slakternes stolthet og hadde hedersplassen i påleggedisken. Den møreste og magreste delen av låret surres og lakesaltes før den røkes med bøkeflis. A Idsøe har også en urøkt utgave. Begge er fortjener sin sentrale plass når gode kokte skinkeproduketer skal vises fram og selges
22078
-
+
Prosciutto Cotto Don Abbondio
En nydelig italiensk kokt skinke.
20143
-
+
Roasted Culatello (Culatello Bonni)
Kokt skinke med en god dose rosmarin.
20065
-
+
Nyhet
Smoked Chipotle Honey Ham, Foodswingers
Denne er også kjent som «Sundvollenskinke»: Surret skinke fra lår marineres i Tims egen lake og røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Skinken glaseres med Foodswingers «Meat Force One» glasur. Perfekt til pizza, sandwich, i salat, på koldtbord etc.
49022
-
+
Nyhet
Smoked Spicy Adobo Ham
Surret skinke fra lår marineres og krydres med Foodswingers egen Adobo kryddermiks (Mexicano). Kjøttet røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Denne skinken er spesielt utviklet for å gjøre pizza og meksikanske retter enda bedre. Men som all annen god skinke er den perfekt på sandwicher eller mellom skivene og osten i en grilled cheese sandwich.
49023
-
+
Stavangerskinke hel
Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.
22026
-
+
Henter flere produkter
Hovedmeny
×
×
Infosenter
Ny Bedriftskunde
Kontakt Oss
Frakt og Retur
Bestillingsvarer