Årets flotteste julekalender! Denne setter man sammen selv og inni hver "gave" er det 2 karameller. Denne egner seg og fint til gjenbruk. Neste år vil vi selge refill!
Dijonsennep er verdens mest kjente sennep med historie helt tilbake til 1300 tallet og som kommersielt produkt tilbake til midten av 1700 tallet. Som navnet tilsier, har den sin opprinnelse i Dijon. Her en utgave med honning som runder av skarpheten i sennepen på beste vis.
Her forenes den deilige sennepen med Maison Marcs 100% franske cornicons som et intimt møte mellom meget gode venner. Sennepens skarphet parres med corniconenens tekstur og friskhet.
I den franske delen av Baskerland dyrkes en av verdens mest delikate pepperfrukter; Piement de Espelette. En subtil smak med god sødme og sting av chili gjør det til en kokkefavoritt brukt naturell, eller som for å smake til Maison Marcs Dijonsennep. Skarpheten fra sennepen og chilistinget fra espelettepepperet gir en deilig varm munnfølelse.
En skarp, smaksrik og typeriktig sennep laget på brune sennepsfrø og eddik. Helt uten tilsatt sukker. Sennepen er en god smaksforsterker til sauser og dressinger og ikke minst naturell på en ristet skive landbrød toppet med svineterrine, jambon persillé og ikke minst til en porcetta-sandwich.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med sort pepper. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom). Sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær.
Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær. Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Denne surdeigskjeksen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel, surdeig på rug og sirup og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær.
Kan brukes som den klassiske tunnbrødchipsen men har en unik friskhet og dybde som elskere av surdeig vil sette pris på. En av våre favoritter er surdeigskjeks toppet med Kalix løyrom, rømme og gressløk.
Klassisk surdeigschips bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær. Smakt til med rømmepulver og tørket ramsløk. Perfekt snacks og som tilbehør til for eksempel en soppsuppe, jordskokksuppe eller sesongens purre- og potetsuppe.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom) eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med rød chili. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom), eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.