Et Trapanisalt smaksatt med sort pepper og frysetørket lime. Glem alt om det gamle «sitronpepperet» dette er the real thing! Innslaget av sitrus gjør det til et selvsagt valg til det meste av fisk, skalldyr og hvitt kjøtt. En crudo på tynnskåret kveite toppet med et dryss av dette saltet og noe dråper med din beste ekstra virgin olivenolje blir aldri feil. Det er heller ikke ueffent som strøssel på en ceviche. Vil du leke litt ekstra på kjøkkenet anbefaler jeg deg å lage fennikel sorbet eller granité og drysse på dette saltet før du serverer det som en hvilerett som renser gangen og gjør deg klar for finalen!
Et Trapanisalt smaksatt med lime, ingefær og bird eye chili. Saltet har en frisk og floral duft som lokker deg i retning av asiatiske retter som nudelsalat med skalldyr og rista sesamfrø, krydring av stekt fisk med en currysaus, kylling og vegetarretter. Det er også meget anvendelig til frosting av cocktailglass til både en potent mule og ikke minst bloody mary. Bland det gjerne med knuste pepperkaker og ha det i boks for å tilføre desserter krønsj og ekstra smak.
Et Trapanisalt smaksatt med sort pepper og frysetørkede bringebær. Passer godt til alt som trenger litt peppersting og friskhet sammen med det milde saltet. Nydelig som et dryss på toppen av en god terrine eller kyllinglevermousse. Apropos mousse så vil dette saltet tilføre sjokolademousse en ekstra dimensjon og gjøre det ordinære til noe ekstraordinært. Bakte og grillede rotgrønnsaker med dette på toppen kan få deg til å glemme eventuelt fravær av protein.
100 måneder! En Parmigiano Reggiano med ekstrem modning og dybde. Smaken er intens, kompleks og nesten uvirkelig: karamell, nøtter, smør og kruttsterk umami. Laget av Bio Sant’Anna på økologisk melk fra egne kyr. En av de eldste Parmesan-er som noensinne er solgt – og en rå opplevelse for ekte ostenerder.
Økologisk Parmigiano Reggiano fra Bio Sant’Anna med 18–24 måneders modning. Fyldig, nøttepreget smak med fine krystaller og god lengde. Osten er laget på økologisk melk fra egne kyr, ystet for hånd og lagret på gården. Perfekt til pasta, risotto, eller revet over en enkel grønnsaksrett. En ekte smak av Emilia-Romagna – og ren osteglede!
Kokkesmør av Jærsk Wagyu – 100% smeltet kjærlighet fra Jæren! Her har Albert tatt hånd om fettet som blir til overs etter partering av de eksklusive Wagyu-dyrene fra Torkell Tveitevoll Eide. Smøret er forsiktig smeltet og silt, og gir en rund, nøtteaktig smak med rik umami. Bruk det til å steke kjøtt, grønnsaker eller blande inn i potetpuré – smaksrikdommen er enorm!
Albert’s Tacokrydder – utviklet i samarbeid med Craig Whitson som en deilig motvekt til de kjedelige gule og røde posevariantene. Her er det ekte kryddersmak med tydelig spisskummen, ekstra chilipulver og ingen unødige fyllstoffer. En smaksbombe som gjør det vanskelig å gå tilbake til vanlige taco-pulver!
Albert’s Seasoning Salt – utviklet i samarbeid med Craig Whitson og er en smaksrik blanding av salt, urter og krydder. Perfekt til å gi alt fra sprø kylling og pommes frites til grønnsaker og sjømat et ekstra løft. Bruk den der du ellers ville brukt vanlig salt – og oppdag hvor mye mer smak du får på kjøpet!
Albert’s BBQ Rub – en boks med grillsmak i verdensklasse! Utviklet i samarbeid med selveste Craig Whitson, er dette en krydderblanding med dybde, sødme og røykpreg som løfter alt fra svineribbe til kylling og nakkekoteletter. Gni den inn før grilling, eller bruk som dryss etterpå. En allsidig rub som gir ekte BBQ-stemning rett fra krydderhylla!
Albert’s BBQ Rub – 600 gram med grillsmak i verdensklasse! Utviklet i samarbeid med selveste Craig Whitson, er dette en krydderblanding med dybde, sødme og røykpreg som løfter alt fra svineribbe til kylling og nakkekoteletter. Gni den inn før grilling, eller bruk som dryss etterpå. En allsidig rub som gir ekte BBQ-stemning rett fra krydderhylla!
Mangoketchup fra A. Idsøe – legendarisk tilbehør, endelig tilgjengelig! Denne fruktige ketchupen er utviklet av kokkelegenden Stig Juelsen, og har i årevis blitt kokt i det stille hos Idsøe. Smaken? Fyldig og fruktig med varm krydderdybde og akkurat passe syre. Perfekt følge til Idsøes ferske pølser – spesielt til saftig svinekjøtt der sødmen fra mangoen virkelig får skinne!
Røkt Calabrese – en kraftkar til pizzaen! Inspirert av klassisk ’Nduja, men med Albert Idsøes egen vri. Fersk calabrisk chili gir hete, røyken gir dybde, og teksturen minner mer om salsiccia enn smørbar pølse. En favoritt blant Stavangers beste pizzaioli– og perfekt for deg som vil ha smak med substans!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.