Mozzarella di Bufala DOP "Bella" er bøffelmozzarella utviklet av Sori i samarbeid den verdenskjente pizzaiolien Giro Salvo. Osten er utviklet for å tåle høy temperatur uten å slippe væske slik at bunnen forblir sprø. Laget på kun bøffelmelk fra Campania – silkemyk og med klassisk smak av bøffelmelk. Vil også fungere meget godt på grillede sandwicher laget på focaccia eller annet egnet italiensk brød
Det beste fra sjokoladeverdenen er blitt kombinert med den avrundede sødmen fra fløtekaramell for å gjøre vår gourmetversjon til en tidløs klassiker. Nydelig og fristende sjokoladekaramell.
Myke fløtekarameller med julens krydder – ren julemagi i hver bit. Classic Christmas Caramels kombinerer varme kryddersmaker med silkemyk karamell, håndlaget på Bornholm etter gammel oppskrift. Perfekt som en liten dessert, i julekalenderen eller som noe ekstra godt i adventstiden. Laget for hånd av Karamel Kompagniet – med kjærlighet og godt håndverk.
Salvie pesto har en kraftigere og mer aromatisk smak enn klassisk pesto. Den lages med salvieblader, valnøtter, hvitløk, parmesan og god olivenolje. Passer utmerket som saus til pasta, men gir også et løft til grillet kjøtt, rotgrønnsaker eller som smaksrik base i en sandwich. Et allsidig krydderinnslag med tydelig karakter.
Taleggio har røtter i de lombardiske fjellene. Osten har myk, svakt syrlig kjerne og en fuktig skorpe med tydelig duft. Guffanti lar den modne i naturlige grotter til den er min 35 dager gammel, akkurat nok til at smaken er utviklet, men fortsatt frisk. Passer til varme smørbrød, modne tomater og mykt brød.
Kjernemjelk/Saup er det norske navnet på det som på engelsk blir kallet buttermilk. Det er væsken som blir til overs etter kinning av smør. Smøret er kinna på lavpasteurisert rømme og det gjør at også kjernemelken er lavpasteurisert. Mager og litt syrlig på smak. Veldig god til matlaging/baking. Kan også erstatte yoghurt og kulturmelk i marinering av kjøtt.
Grunnlaget er en tradisjonell Panettone kombinert med Giusti sin 3 medaljers balsamico som brukes i deigen og for å dynke rosinene. I årets utgave har Giusti valgt å fjerne kremfyllet for å fremheve samspillet mellom 3 medaljers balsamico eddiken og kakens sødme.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.