En skarp, smaksrik og typeriktig sennep laget på brune sennepsfrø og eddik. Helt uten tilsatt sukker. Sennepen er en god smaksforsterker til sauser og dressinger og ikke minst naturell på en ristet skive landbrød toppet med svineterrine, jambon persillé og ikke minst til en porcetta-sandwich.
Her i hendig 1 kilos spann ypperlig for Horeca.
En skarp, smaksrik og typeriktig dijon sennep laget på brune sennepsfrø og eddik. Helt uten tilsatt sukker. Sennepen er en god smaksforsterker til sauser og dressinger og ikke minst naturell på en ristet skive landbrød toppet med svineterrine, jambon persillé og ikke minst til en porcetta-sandwich. Er du blant de som sverger til grove og smaksrike pølser vil di garantert ikke bli skuffet dersom du smører litt Maison Marc Dijon Sennep på pølsa – de gode blir bare enda godere! Her i hendig 1 kilos dunk ypperlig for Horeca.
Her snakk vi om ostehjul som har fått passere kjellermesterens kritiske tester og endt opp som en ost egnet for lengre lagring i kjellerhvelvene på FORT SAINT-ANTOINE. Teksturen er fast uten å framstå som tørr. Du vil kjenne svake animalske noter og spor av en rik foredlet melk. Smaken er dyp og sitter lenge i med klare spor av hasselnøtt og karamellisert løk sammen med redusert storfekraft.
En relativt ung comté som passer svært godt til sandwicher og baguetter eller som ingrediens i en finere ostemiks til pizza eller varm toast. Flott syrlighet kombineres med svakere noter av nøtter og duft av høy, markblomster og ville urter. Gode smelteegenskaper og god munnfølelse.
Her har osten fått utviklet sin personlighet og karakter over tid i et stabilt naturlig klima. Resultatet av den langsomme modningen gir unike oster med klassiske noter av nøtter, gress og blomstereng samt en frisk syrlighet på smak og duft. Osten er svakt gyllen og har en delikat ostemasse med små krystaller.
Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt, dvs. at kjernen i hvetekornet males til store partikler, og ikke til mel. Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete.
Kraftig og grovkvernet rå pølse laget av italiensk svinekjøtt – kun skulder og bacon, kuttet med kniv. Klassisk smak med tydelige toner av hvitløk og pepper. Perfekt til poteter i panna, grillen eller som en robust smaks-tilsetter i pastasauser og gryter. En ekte toskansk spesialitet både på tekstur og karakter.
Knasende, søte biscotti med sjokoladebiter – en italiensk klassiker med et lite løft. Cantuccini al Cioccolato kombinerer den tradisjonelle, sprø teksturen med rike sjokoladetoner som smelter på tungen. Nydelig alene eller servert til kaffe, dessert eller et glass varm melk. En enkel og god småkake med ekte italiensk preg.
Beemster Gouda Red Pesto er en gouda med farge og smak fra Middelhavet. Tilsatt tomat, basilikum, pinjekjerner, parmesan og chili får osten en fyldig, lett krydret karakter. Laget på melk fra beitende kyr i Beemster-polderen, og modnet i opptil 10 uker. Perfekt i salater, varme smørbrød eller som fargerikt innslag på ostefatet.
Klassisk Parmigiano med perfekt smak og konsistens. Carveros affinage bidrar til en ost som ikke blir for tørr og som har en lang og kompleks smak. Ostene er ystet på små og mellomstore ysterier i og rundt Pavullo nel Frignano (682 m o h) Dette er en Parmigiano som vil gjøre en god matrett enda bedre, men som også kan nytes alene med et godt glass Nebbiolo. Den har en fin nøtteaktig og fruktig sødme med tydelig smøraktig karakter i retning av brunet smør. Fin teksturbrytning med god krønsj fra tyrosin krystaller.
Mild, fast og fin villkveite fra Grønland, forsiktig varmebehandlet og konservert i økologisk rapsolje. Den delikate smaken er løftet med et dryss villhøstet arktisk timian – en duftende urt som regnes som en av de aller mest aromatisk sortene av timian. Spises som den er, på brød eller i småretter. En ren og ujålete delikatesse med tydelig smak av Norden.
Buonasorte er en fast ost på størrelse med Parmesan og produseres utelukkende av Guffanti i Lombardia regionen. Denne varianten av Buonasorte kombinerer kumelk med bøffelmelk, noe som gir en særegen og rik ost med lang modningstid og en rund, melkesøt aroma. Osten har en distinkt hvit skorpe som skiller den ut visuelt. En ost med mye karakter og stor smaksdybde. Selges kun i hele hjul på ca 35 kilo.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.