Albert’s BBQ Rub – 600 gram med grillsmak i verdensklasse! Utviklet i samarbeid med selveste Craig Whitson, er dette en krydderblanding med dybde, sødme og røykpreg som løfter alt fra svineribbe til kylling og nakkekoteletter. Gni den inn før grilling, eller bruk som dryss etterpå. En allsidig rub som gir ekte BBQ-stemning rett fra krydderhylla!
Albert’s Butcher’s Blend – en allsidig krydderblanding utviklet for å løfte smaken på både storfe, svin og lam. Fyldig, aromatisk og perfekt balansert med urter og krydder som fremhever kjøttets naturlige smaker. Gni den inn før steking eller grilling, eller bruk som dryss rett før servering. En ekte slakterfavoritt – rett fra Verksgata!
Albert’s Seasoning Salt – utviklet i samarbeid med Craig Whitson og er en smaksrik blanding av salt, urter og krydder. Perfekt til å gi alt fra sprø kylling og pommes frites til grønnsaker og sjømat et ekstra løft. Bruk den der du ellers ville brukt vanlig salt – og oppdag hvor mye mer smak du får på kjøpet!
Albert’s Tacokrydder – utviklet i samarbeid med Craig Whitson som en deilig motvekt til de kjedelige gule og røde posevariantene. Her er det ekte kryddersmak med tydelig spisskummen, ekstra chilipulver og ingen unødige fyllstoffer. En smaksbombe som gjør det vanskelig å gå tilbake til vanlige taco-pulver!
Black Garlic (sort hvitløk) er hvitløk som er gjæret over varme i flere uker (120dager) uten å tilsette konserveringsmidler. Dette gir en søt smak og mindre hvitløkslukt. Smaken er intens og litt sirupaktig med et hint av balsamico, trøffel, tamarind og soyasaus.
Armatore
Bottarga er speket rogn fra blåfinnet tunfisk. Boksen inneholder 4 gram, men man skal lete lenger enn langt for å finne så mye smak i en liten boks! Rognen presses og saltes lett for å så tørkes i naturlig klima slik man har gjort det gjennom generasjoner. Når smaken og teksturen er slik de ønsker det finrives rognen og fylles i bokser.
Dryss den på en spagetti vongole og åpne deg flaske knusktørr, syrefrisk hvitvin fra Campagna!
Hele, kjøttfulle Bourbon-vaniljestenger fra Madagaskar – av typen Vanilla planifolia – rike på naturlig vanillin og med intens aroma. Ideelle til alt fra panettone, kremer og mousse til panna cotta og bavarois. Fantastisk også som smakstilsetning i iskrembase, sirup og sauser. Ren, ekte vanilje som løfter enhver dessert til nye høyder.
Hele, kjøttfulle Bourbon-vaniljestenger fra Madagaskar – av typen Vanilla planifolia – rike på naturlig vanillin og med intens aroma. Ideelle til alt fra panettone, kremer og mousse til panna cotta og bavarois. Fantastisk også som smakstilsetning i iskrembase, sirup og sauser. Ren, ekte vanilje som løfter enhver dessert til nye høyder.
Brodo vegetale fra gliAironi er en smaksrik grønnsakskraft i pulverform, laget av nøye utvalgte grønnsaksekstrakter. Perfekt som base til risotto, men også nydelig som smaksetter til kjøtt, fisk og grønnsaker. Bruk den som alternativ til salt – og løft smaken i alt fra supper til fylte pastaretter.
Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør. Nå i praktisk 1kg pakke. Mer jalapeno, mindre sirup!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.