Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Krydder og Salt

Visning
Andalimanpepper - 12g, Herbaria

Viltvoksende pepper som høstes for hånd i regnskogen på nordlige Sumatra

36061
Bella Buljong 90g, Herbaria

Fin grønnsaksbuljong uten gjær. Til 5-minutters koppen, til salater, til sauser, til avrunding og pepping av nesten alt.

36044
Black Garlic 100g, Midsummer

Black Garlic (sort hvitløk) er hvitløk som er gjæret over varme i flere uker (120dager) uten å tilsette konserveringsmidler. Dette gir en søt smak og mindre hvitløkslukt. Smaken er intens og litt sirupaktig med et hint av balsamico, trøffel, tamarind og soyasaus.

54041
Bourbon Madagascar Vanilje 250g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30285
Bourbon Madagascar Vanilje 50g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30297
Brodo vegetale grønnsaksbuljong 220g, Gli Aironi

Grønnsaksbuljong. Perfekt for å lage risotto og buljong.

30302
Cajun Spices 80g, Herbaria

Blanding av krydder til bruk i en kryddermølle. For franskinspirert Cajun-kjøkken fra sørstatene i USA. Til grillede og pannestekte retter.

36077
Cesarsallad 120g, Herbaria

Salatkrydder til klassiske amerikanske salaten og andre grønne salater inspirert av smakene kreert av den italienske kokken Cesare Cardini.

36004
Chicken rub SWEET CHICKEN BBQ RUB 155g, Foodswingers

Sweet Chicken Rub er en ekte BBQ rub spesielt utviklet for kylling, svin og annet lyst kjøtt. Dryss krydderet over kjøttet, og grill på indirekte varme og lav temperatur.

49012
Chipotle Ketchup / Jalapeno Ketchup 5L, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48016
Dalbosco - white truffle Powder 60g, Tartuflanghe

Frysetørket hvit trøffel. Smaken domineres av frysetørret hvit trøffel og kombineres med tekstur og passe med salt.

46051
Dallorto - pesto powder 30g, Tartuflanghe

Her er ingrediensene og inspirasjonen hentet fra hagen. Det er ingen snarveier til god smak og råvarelisten inneholder DOP Basilikum fra Liguria, Parmegiano reggiano DOP, Fiore Sardo DOP, Hvitløk fra Vessalico og Toscanske pinjekjerner.

46052
Lenker
Min side