I kategorien «annen spekemat» finnes dere mange godbiter. Fra våre produsenter har vi funnet det beste av Pancetta, Lardo, Guanciale, Bresaola, Coppa, Mortadella, Speck og Nduja.
Bresaola Punta D’Anca IGP – mørt, lufttørket storfekjøtt fra Valtellina! Skjæres tynt og serveres med rucola og parmesan, eller som delikat snacks. Elegant, magert og full av smak.
Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone.
Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen. Teksturen er fløyelsmyk og smaken er perfekt balanse mellom kjøttets egensmak, vinens komplekse smaker, salt og krydder.
Coppa di Parma – saftig, marmorert svinenakke fra parmasvin! Langtidslufttørket for rik smak og mør konsistens. Skjæres tynt og nytes på antipastifat, i sandwich eller med moden ost og god olivenolje.
Guanciale, en italiensk delikatesse laget av saltet og modnet svinekjake, gir en intens smak og delikat tekstur. Perfekt til klassiske retter som carbonara og amatriciana, tilfører den smeltende fettet en uforlignelig rikdom til sauser. Oppdag den autentiske smaken av Umbria og Lazio med denne kulinariske skatten.
Guanciale – ekte speket svinekjake med rik umamismak! En klassiker i romersk carbonara og perfekt i sauser og gryter. Ved varme smelter det silkemyke fettet og gir en dyp, fyldig smak som bare speket kjake kan.
Guanciale i skiver er en hendig nyhet fra Riccardo Franchi. Guanciale er jo speket svinekjake. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. Kuttes så i skiver og vakumeres som en 2 pakning.
Mortadella med trøffel – silkemyk, smaksrik og med ekte trøffelaroma! Klassikeren fra Bologna, løftet med seriøse mengder trøffel. Perfekt til antipasti, på smørdampet brioche eller sammen med lune gnocchi fritti.
Mortadella fra Bologna – myk, aromatisk og full av smak! Laget med godt kjøtt og ekte krydder, ikke til å forveksle med servelat. Skjæres tynt og nytes med gnocco fritto eller på et godt brød.
Nduja – krydret, røkt og smørbar salami fra Calabria! Full av chili og urter, perfekt som pizzatopping eller rørt inn i sauser. Prøv den til sjømat for et skikkelig smakskick – fantastisk til villreker eller i risotto!
Smørbar, krydret og uimotståelig! Nduja di Spilinga er Calabrias hete stolthet – en myk salami med rikelig chili og dyp umami. Perfekt på bruschetta, som pizzatopping eller rørt inn i pastasausen for ekstra piff. Rett fra hjertet av Sør-Italia – ekte smak, ekte varme. Produktet trenger ikke stå kjølig!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.