Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Annen spekemat

I kategorien «annen spekemat» finnes dere mange godbiter. Fra våre produsenter har vi funnet det beste av Pancetta, Lardo, Guanciale, Bresaola, Coppa, Mortadella, Speck og Nduja.

Visning
Bresaola Punta D´Anca IGP, Edizioni Franchi

Bresaola Punta D’Anca IGP – mørt, lufttørket storfekjøtt fra Valtellina! Skjæres tynt og serveres med rucola og parmesan, eller som delikat snacks. Elegant, magert og full av smak.

20111
Chorizo Extra Leon spicy (Vega del Tuerto) string, Vegajardin

Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.

23019
Coppa di Amarona 6mnd, La Casara

Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen. Teksturen er fløyelsmyk og smaken er perfekt balanse mellom kjøttets egensmak, vinens komplekse smaker, salt og krydder.

20163
Coppa di Parma, Edizioni Franchi

Coppa di Parma – saftig, marmorert svinenakke fra parmasvin! Langtidslufttørket for rik smak og mør konsistens. Skjæres tynt og nytes på antipastifat, i sandwich eller med moden ost og god olivenolje.

20088
Guanciale Stagionato in tranci (bit ca 250g), Viani

Guanciale, en italiensk delikatesse laget av saltet og modnet svinekjake, gir en intens smak og delikat tekstur. Perfekt til klassiske retter som carbonara og amatriciana, tilfører den smeltende fettet en uforlignelig rikdom til sauser. Oppdag den autentiske smaken av Umbria og Lazio med denne kulinariske skatten.

20210
Guanciale Stagionato, Edizioni Franchi

Guanciale – ekte speket svinekjake med rik umamismak! En klassiker i romersk carbonara og perfekt i sauser og gryter. Ved varme smelter det silkemyke fettet og gir en dyp, fyldig smak som bare speket kjake kan.

20166
Nyhet
Guanciale skivet 2pk 200g, Edizioni Franchi

Guanciale i skiver er en hendig nyhet fra Riccardo Franchi. Guanciale er jo speket svinekjake. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. Kuttes så i skiver og vakumeres som en 2 pakning.

20226
Lardo Cusona di San Gimignano, Viani

Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.

20060
Mortadella med Trøffel, Edizioni Franchi

Mortadella med trøffel – silkemyk, smaksrik og med ekte trøffelaroma! Klassikeren fra Bologna, løftet med seriøse mengder trøffel. Perfekt til antipasti, på smørdampet brioche eller sammen med lune gnocchi fritti.

20142
Mortadella, Edizioni Franchi

Mortadella fra Bologna – myk, aromatisk og full av smak! Laget med godt kjøtt og ekte krydder, ikke til å forveksle med servelat. Skjæres tynt og nytes med gnocco fritto eller på et godt brød.

20098
Nduja 500g, Edizioni Franchi

Nduja – krydret, røkt og smørbar salami fra Calabria! Full av chili og urter, perfekt som pizzatopping eller rørt inn i sauser. Prøv den til sjømat for et skikkelig smakskick – fantastisk til villreker eller i risotto!

20124
Nyhet
Nduja Spilinga 180g glass, Edizioni Franchi

Smørbar, krydret og uimotståelig! Nduja di Spilinga er Calabrias hete stolthet – en myk salami med rikelig chili og dyp umami. Perfekt på bruschetta, som pizzatopping eller rørt inn i pastasausen for ekstra piff. Rett fra hjertet av Sør-Italia – ekte smak, ekte varme. Produktet trenger ikke stå kjølig!

20225
Lenker
Min side