Skip to main content
Til toppen

Favols

Favols er en av Frankrikes fremste produsenter av confiture (syltetøy, marmelader). Siden de startet med å konservere frukt, bær og grønnsaker i 1966, har de kombinert de beste råvarene med tradisjon og innovasjon. Råvarene velges fra de beste vekstområdene, smakskriterier og modning.

Favols er kompromissløse både når det kommer til kvaliteten på råvarene samt dyrkingen og produksjonens miljøpåvirkning. I 2017 mottok de annerkjennelse for både sitt miljøarbeid, sporbarhet og etisk handel.

Favols regnes derfor i dag som en Frankrikes fremste leverandører av frukt og grønnsakskonserver på topp nivå. De satser kontinuerlig på produktutvikling og regnes for å være en trendsetter innen sine produktområder. Pasjon for kundens smak er en ledestjerne. Deres produkter er ren vare. De benytter kun naturlige ingredienser og du spares for en rekke uheldige tilsetningsstoffer som ofte benyttes i syltetøy. De kjøper kun inn det beste av frukt på markedet til sine ulike syltetøy og samarbeider gjerne med de beste aktørene på markedet når de skal utvikle tilbehør til andre produkter. Et eksempel på dette er deres ostetilbehør som ble kreert i nært samarbeid med Herve Mons og som i dag er en bestselger.

For mer informasjon se her
 

Visning
Apricot (aprikos syltetøy) 240g, Favols

Confiture Apricot syltetøy fra Favols på 270gr glass

40249
Aprikos 42g, Favols

Nydelig aprikossyltetøy som porsjonsstørrelse

40526
Black Fig (Fiken syltetøy) 240g, Favols

Laget på sorte Marokkanske fikener. Mørk farge mot brunt og lilla.

40251
Chutney Figue (Fiken Chutney) 110g, Favols

Fiken Chutney fra Favols

40561
Delice de Cerise Noir (Skyggekirsebær) 110g, Favols

Dette er en tradisjon fra baskerland der fårene ofte beiter i kirsebærlundene. Fåren har stor sans for bladene fra kirsebærtrærne. Baskerne har hatt for vane å servere sine fåremelksoster med syltetøy laget på områdets fantastiske kirsebær.

40175
Delice de Coing Thym Rosmarin (Kvede med Rosmarin & Timian) 110g, Favols

Coing thym rosmarin fra Favols på 110gr glass

40176
Delice de Figue Miel (Fiken med honning) 110g, Favols

Original oppskriften ble i sin tid utviklet sammen med Herve Mons med ønske om å lage en perfekt marmelade til muggoster. Etter å ha smakt på denne skjønner du at de lykkes.

40177
Delice de Myrtille 5 Baies (Blåbær med 5 peppertyper) 110g, Favols

Myrtille 5 baies syltetøy fra Favols på 110gr glass

40178
Delice de Pomme Pommeau Noix (Eple, rørsukker og valnøtt) 110g, Favols

Syltetøy av eple med pommeau og valnøtt

40248
Thorem Aprikos fra Provence 375g, Favols

Her tar Favols deg med på en reise til aprikostrærne i Provence og lar deg smake på frukt som er kysset av solen. Det er bare å vri av lokket og smøre godsakene på en lun croissant.

40515
Thorem Fersken fra vingården 375g, Favols

Favols selekterer nøye fra de beste bøndene og lager i dag dette syltetøyet med de unike ferskene fra Rhônedalen der de også i sin tid ble dyrket for beskytte vinrankene. Bruk det gjerne på en nystekt croissant eller som fyll i sjokoladekake.

40523
Thorem Fiken fra Provence 375g, Favols

Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fiken avling i Frankrike. Mange av fikentrærne er svært gamle og har bidratt til å skape det unike provencalske landskapet.

40521
Lenker
Min side