Skip to main content
Til toppen

Konserver

En omfattende kategori der hvert enkelt produkt representerer høy råvarekvalitet ivaretatt av nennsom konservering; på glass, flaske, boks eller poser. Her finner du blant annet sennep fra verdens nordligste sennepsavling, hot sauce fra Stavanger, artiskokker fra Marche, ansjos fra Amalfi kysten, solbær fra Rhône, pesto fra Liguria, honning fra Toscana, grillsauser fra Vøienenga, tomatillo fra Mexico, saft på norske bær og frukt, den Sicilianske solen konsentrert og konservert i et lite glass med tomatekstrakt og mye, mye mer. Alt konservert og foredlet for å forsterke gode smaker og bringe ganefryd.

Visning
Akasie Honning 500g, Piana

Akasie honning laget i Emilia regionen i Italia.

40372
Nyhet
Alici sotto sale (ansjos på salt) 215g, Armatore  

Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanjefat og modnes i ca 8 måneder. Når de er ferdig modnet fjernes det opprinnelig saltet før de får en ny dose havsalt og legges på glass.

40579
Ansjosfilet stretched på olivenolje 210g, Anfosso

Ansjosfilet på olivenolje

40275
Artiskokk kvarte marinerte 1kg (Carciofi alle Contadina), Ortoconserviera

Passe store artiskokkbiter marinert med lokale urter i solsikkeolje. Perfekt som tilbehør og antipasti, eller for den saks skyld litt sunt snacks.

40330
Black Garlic Glaze 150ml, Midsummer

Gå inn i grillsesongen med en smaksbombe fra gutta i Midsummer hotsauce!

54083
Nyhet
Bottarga di Tonno Rosso (finrevet tørket rogn fra blåfinnet tunfisk) 4g box, Armatore      

Armatore Bottarga er speket rogn fra blåfinnet tunfisk. Boksen inneholder 4 gram, men man skal lete lenger enn langt for å finne så mye smak i en liten boks! Rognen presses og saltes lett for å så tørkes i naturlig klima slik man har gjort det gjennom generasjoner. Når smaken og teksturen er slik de ønsker det finrives rognen og fylles i bokser. Dryss den på en spagetti vongole og åpne deg flaske knusktørr, syrefrisk hvitvin fra Campagna!

40575
Burgersennep 300g plastflaske økologisk KRAV, LissEllas

Burgersennepen har en rik aroma med svak sødme som balanseres på beste vis med LissEllas karakteristiske syrlighet.

40545
Calabria chilli (Peperoncini Calabresi Piccanti) 1900ml, Ortoconserviera

Fult moden har den en fruktig, røkt smak og moderat styrke. Fantastisk i mat, og spesielt på pizza.

40506
Capperi al Sale 1000ml, Kapers på salt, Ortoconserviera

Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!

40554
Capperi in Salamoia 1000ml, Kapers på lake, Ortoconserviera

Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?

40553
Carciobuono 580ml artiskokkhjerter, Ortoconserviera

Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.

40536
Carmona Mix Olives 3700ml

Mix oliven med sten. Ligger i en naturlig lake for å ut de beste smakene.

45033
Lenker
Min side