Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Sprø og velsmakende frysetørket frukt!

Det er en fantastisk opplevelse å spise en bit sprø frysetørket frukt. I stedet for at fruktjuicen fyller munnen din, får du følelsen av å bite i en marengs som oppløses på tungen og smaken av en solmoden frukt fyller ganen. Vi håper du vil bli inspirert til å lage deilige desserter, bakverk og mye mer med disse produktene. 
 
Frysetørkede fruktbiter kan nytes som snacks eller brukes til pynt og kan lyse opp enhver yoghurt eller frokostblanding. De er et godt alternativ til søtsaker for barn og flere av dem passer også godt sammen med ost eller spekemat. Fruktpulver smaksetter smoothies,  kakefyllinger og bakverk.  
Fresh AS er ekstremt forsiktig i produksjonen og bruker bare de beste råvarene. Alt er av høyeste kvalitet og helt uten tilsetningsstoffer. Kvaliteten på råvarene påvirker jo alltid sluttresultatet. Fruktene som brukes er helt perfekt modne når de frysetørkes og både smaken og fargen blir mer intens, det eneste som forsvinner er vannet, men alle næringsstoffene er igjen. 
Produktene fra Fresh AS brukes av kokker og konditorer over hele verden for sin fine smak. Alle pulver inneholder 100% frukt og har en dyp fin smak og farge. Fruktbitene inneholder også 100% frukt og er fulle av smak - husk å nyte sakte og kjenn etter hvordan smaken utvikler seg i munnen din!
 

Visning
Ananasbiter 40g, Fresh As

Ananas, biter tørket

37010
Blåbærpulver 40g, Fresh As

Blåbær, pulver

37017
Bringebær hele 35g, Fresh As

Sprø hele frysetørrede bringebær.

37007
Bringebærpulver 35g, Fresh As

Frysetørket pulver av perfekt modne bringebær. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur.

37014
Jordbærpulver 30g, Fresh As

Frysetørket pulver av perfekt modne jordbær. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur.

37013
Jordbærskiver 22g, Fresh As

Tynne sprø skiver med frysetørrede jordbær. Dypp de frysetørrede jordbærskivene i smeltet sjokolade og server som «dessert-snaks» Prøv gjerne å knuse et par skiver over din morgen yoghurt med granola.

37008
Pasjonsfruktpulver 40g, Fresh As

Frysetørket pulver av perfekt moden pasjonsfrukt. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur og marengs, ellers perfekt til dessert kreasjoner.

37015
Lenker
Min side