Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Frakt og Retur

Bestillingsrutiner:

For henvendelser utenom bestillingsportalen brukes oslo@matcompaniet.no eller stavanger@matcompaniet.no. Disse adressene brukes også dersom produkter ikke er lagervare og må forhåndsbestilles og ved generelle produktspørsmål du ikke finner svar på på nettsiden. 
 

Bestillingsfrist for levering samme dag er kl 08.00.
Alle ordre over 2000,- leveres fraktfritt med lokaldistribusjon i Oslo og Stavanger. 
For ordre under denne sum på løper et leveringsgebyr på 300,-

Ønsker du å hente varene selv på et av våre lager må bestilling sendes før 8.00 samme dag for henting mellom kl 12 og 15. All henting skal avtales på telefon. 

All distribusjon utover Stavanger- og Oslo-området utføres av eksterne transportører. Mottaker betaler frakt. Det sendes samlepaller en gang pr uke til henholdsvis Bergen, Kristiansand og Trondheim. Frist for ordre på samlepall er kl 12:00 tirsdag for utlevering i henholdsvis Bergen og Trondheim torsdag. Fristen for Kristiansand er kl 08:00 tirsdag for utlevering onsdag.

Ønsker dere varer sendt med Tine, så må dere være registrert kunde der. Det kan registreres her.

Reklamasjon:

Reklamasjon og avvik må meldes inn til oss umiddelbart i forbindelse med varemottak. Dette gjøres på e-post eller telefon til den avdelingen som har sendt deg varene. Ingen varer må kastes før det har vært kontakt med våre medarbeidere som vil gi videre instruks om dokumentasjon, retur etc. Dersom varer kastes uten videre dokumentasjon vil de ikke bli kreditert. 
Kunder i Oslo skal fylle ut dette skjemaet ved retur.

Min side