Skip to main content
Til toppen

Casina Rossa

Matcompaniets reise langs Adriaterhavets mangfoldige spiskammer har ført oss til Abruzzo og til områdene rundt den lille byen Roccascalegna til Casina Rossa.
Snaut 8 mil sør for Pescara og et par mil fra havet ligger byen midt i grønnsaksfatet. De av dere som ikke har andre assosiasjoner til Abruzzo enn gode rødviner bør seriøst vurdere et besøk. Du vil snart oppdage at ikke bare er landskapet vakkert, men grønnsakene blant de beste du har smakt. I Roccascalegna ligger Casina Rossa som drives av Nicola De Laurentiis og hans kone Paola. I løpet av noen få år har de bygget opp en imponerende kolleksjon med håndverksprodukter der design og smak harmonerer perfekt. Det som vi trodde skulle bli noen paller pasta og pastasaus har blitt til billass av godsaker.
 

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Her er det ingen unødvendige smakstilsetninger, kun naturlige ingredienser og smaker. Dette er fullverdige sauser du kan bruke direkte sammen med pastaen eller tilsette dine egne favorittingredienser i tillegg.

Pastaen har den karakteristiske ru overflaten som kjennetegner prima pasta. Kvaliteten på hveten er på det samme høye nivået som det vi kjenner fra andre topp produsenter i Marche og Abruzzo. Det kan med andre ord ikke bli bedre!

I Norge er det ofte slik at pasta anses å være et tilbehør til sausen. I hjemlandet er det tvert i mot. En god saus er selvsagt, men hovedingrediensen er og blir selve pastaen. Gjennom generasjoner er det utviklet en rekke formater som med den rette sausen blir en komplett opplevelse. Casina Rossa leverer så det holder!

For mer informasjon se her

Visning
Sugo al Basilico 250ml, Donna Antonia

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familieoppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker. 

40551
Sugo all Arrabbiata Piccante 250ml, Donna Antonia

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familie oppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker. 

40552
Sugo per Pizza 250ml, Donna Antonia

Ferdig Pizzasaus fra Casina Rossa

40535
Nyhet
Pasta Orecchiette 500g, Don Antonio

Små pasta formet som et lite øre, derav navnet. orecchia - øre på italiensk. Klassisk fasong fra Apulia sør i Italia.

30341
Pasta Fusilloni 500g, Don Antonio

Fusilloni er store korketrekkere som er ru i overflaten. Herlig med tomatsaus, gratinert i ovnen eller i pastasalat. 

30190
Pasta Rigatoni 500g, Don Antonio

Større enn penne og ziti. En favoritt sør i Italia. Den ruglete overflaten gjør den perfekt til sauser og masse revet parmesan!

30188
Pasta Radiatori 500g, Don Antonio

Radiatori, får sitt navn fordi de minner om gamle radiatorer. Brukes i retter som et alternativ til Fusilli. Den er og utmerket i supper og salater.

30184
Pasta Caserecce 500g, Don Antonio

Opprinnelig fra Sicilia og betyr "hjemmelaget", passer best til kremet pasta, napolitana og pesto.

30189
Penne Rigate 500g, Don Antonio

Don Antonio - Fantastisk Penne Rigate pasta fra Casina Rossa på 500 grams eske!

30187
Pasta Spaghetti 500g, Don Antonio

Don Antonio - Fantastisk spaghetti fra Casina Rossa på 500 grams eske!

30185
Pasta Linguine 500g, Don Antonio

Linguine er en av favorittene de smale flate pastabåndene som hjelper til på himmelreisen når du inntar pasta med vongole eller andre gode skjell.

30186
Sugo all Arrabbiata 500ml, Don Antonio

En sterk pastasaus fra Lazio regionen. Laget med tørket chili, hvitløk og tomater.

40295
Lenker
Min side