Le lingue di suocera – «svigermors tunger» – er sprø, italienske bakverk fra Piemonte. Et sprøtt, rustikt og flatt bakverk med avrundede ender. Perfekte til ost, spekemat eller som snacks. Navnet kommer fra den ekstra tynne og skarpe formen. Knasende gode, uansett hvordan du serverer dem.
Rismelet er blandet med maismel og smaksrik kastanjehonning samt at planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Honningen gir kjeksen en rik, jordlig aroma. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.
Rismelet er blandet med en solid dose hasselnøtt mel og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Smaken av hasselnøtt kompletteres av blomsterhonning som brukes som søtemiddel. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.
Fröknäcke med linfrø og gresskarkjerner fra Sigtuna er et knekkebrød med skikkelig crunch og rik nøtteaktig smak. Perfekt til ost, dipp eller bare som en sunn snack. Rik på fiber og bakt uten hvetemel – et lite stykke svensk håndverk på sitt beste!
Miniknäcke på størrelse med en gammeldags femmer – små, runde og sprø med smak av honning, rug og surdeig. Perfekt til forrettsnaps: rømme og løyrom, sild eller bare litt ost. Bakt med kjærlighet og ekte råvarer på Olof Viktors’ vedfyrte ovn. En liten munnfull med stor personlighet!
Skorpor har ingenting til felles med det norske ordet skorpe. Det nærmeste vi kan kommer er det italienske låneordet biscotti som har festet seg i det norske kulinariske vokabularet. Som med alt annet fra Olof Viktors er det ingen snarveier til den gode smaken. Safranskorpene er håndlagde og selvfølgelig bakt med smør, safran og mørk sjokolade med høy kakaoprosent. Resultatet er en sprø ”skorpa” med tydelig farge og smak fra safranen ispedd små mørke biter av sjokolade. En av Olof Viktors bestselgende produkter.
Olof Viktors karakteriser denne cookien som en småkake. Vi vil tillegge at det er en småkake som byr på det lille ekstra; full pakke med rik smak. Småkaken er selvfølgelig håndlagd, bakt med smør, revet kokos, hvit sjokolade balansert med frisk syrlighet fra sitron. Med denne i skapet og litt oppgradert kvalitet på kaffen er det klart for en «fikapaus» også på denne siden av kjølen.
Sprø, smørpregede stenger av butterdeig, drysset med flaksalt og bakt til gyllenperfeksjon. French Twists Salt er en fransk klassiker med mange bruksområder: nyt dem som snacks, bruk dem som knekkebrøderstatning til suppe, eller la dem gi et sprøtt løft til ostefatet. Enkelt, elegant og alltid godt.
Smørdeig med ost og et lite knips salt – vridd til lekne, gylne stenger som smelter på tunga. Disse franske ostestengene løfter ethvert ostefat, gjør seg ypperlig som snacks, og er nydelige til en varm suppe. En rustikk liten munnfull med masse smak og sprø tekstur.
Occhio di Bue Fragole er en klassisk italiensk småkake med et smørmykt ytre og en kjerne av jordbærsyltetøy. Syltetøyet lages i huset av nøye utvalgte bær, og gir en saftig kontrast til den smørpregede kjeksen. Perfekt som en liten dessert, til kaffen eller på et bugnende kakefat. En kjær favoritt – håndlaget med omsorg.
Rismelet er blandet med kokos og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Den tropiske kokossmaken forsterkes av blomsterhonning og sirup laget på sort ris. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.
Rismelet er blandet med en solid dose sjokoladebiter, kakao og aromatiske krydder og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.