Grissini al Tartufo fra MastroCesare er håndlagde grissini smaksatt med ekte trøffel. Sprø og delikate, med en tydelig, men balansert trøffelaroma. Perfekte til ost, spekemat eller som en raffinert snack med vin. Laget med respekt for italiensk håndverk – en enkel måte å tilføre hverdagen litt luksus på.
Grissini al Parmigiano Reggiano fra MastroCesare er håndlagde grissini bakte med ekte Parmigiano Reggiano DOP i deigen. De er sprø, smaksrike og har en markert smak av den gode osten. Perfekte til antipasti, supper eller som snacks med et glass vin. En klassisk italiensk smak laget med mye kjærlighet for det tradisjonelle håndverket.
Grissini Integrale fra Mastro Cesare er håndlagde fullkornsgrissini med et rustikt uttrykk og sprø konsistens. Laget med steinmalt fullkornsmel som gir en dypere smak og mer fiber. De oppleves som lette og luftige med god crunch. Perfekte til ost, spekemat, dip eller som et sunt snacksalternativ med et glass vin. Enkle, ærlige og godt balanserte.
Le lingue di suocera – «svigermors tunger» – er sprø, italienske bakverk fra Piemonte. Et sprøtt, rustikt og flatt bakverk med avrundede ender. Perfekte til ost, spekemat eller som snacks. Navnet kommer fra den ekstra tynne og skarpe formen. Knasende gode, uansett hvordan du serverer dem.
Biscotti Tozzetti Classici fra Gentile lages i Gragnano, en by kjent for sin håndverkstradisjon og rene råvarer. Denne sprø kjeksen har en balansert smak av ristede hasselnøtter og søt mandel, perfekt til kaffe eller vin. En klassisk italiensk biscotti med ekte smak og karakter fra det sørlige Italia.
Occhio di Bue Albicocche fra Gentile kommer fra Gragnano, en by med stolte mattradisjoner. Kjeksen har et smørmykt ytre og en kjerne av søt aprikosmarmelade. Den er både fyldig og fruktig, perfekt til kaffe eller som en liten dessert. En ekte italiensk småkake laget med omtanke og naturlige ingredienser.
Sprø og smakfulle kjeks med sesam og valmuefrø. Laget av grovmalt rug og spelt, bakt med surdeig. Perfekt til snacks eller som tilbehør til supper og salater.
Pain d'épices – Myk, saftig krydderkake bakt med honning og ekte krydder, stekt i treboks for maksimal smak! Perfekt til te, kaffe – eller som søtt følge til ost og foie gras. En fransk klassiker, gjort riktig! 4mnd + holdbarhet
Klassisk surdeigschips bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær. Smakt til med rømmepulver og tørket ramsløk. Perfekt snacks og som tilbehør til for eksempel en soppsuppe, jordskokksuppe eller sesongens purre- og potetsuppe.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med rød chili. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom), eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom) eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.