Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med rød chili. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom), eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med sort pepper. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom). Sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær. Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær.
Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Denne surdeigskjeksen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel, surdeig på rug og sirup og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær.
Kan brukes som den klassiske tunnbrødchipsen men har en unik friskhet og dybde som elskere av surdeig vil sette pris på. En av våre favoritter er surdeigskjeks toppet med Kalix løyrom, rømme og gressløk.
Klassisk surdeigschips bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær. Smakt til med rømmepulver og tørket ramsløk. Perfekt snacks og som tilbehør til for eksempel en soppsuppe, jordskokksuppe eller sesongens purre- og potetsuppe.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom) eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.