
spanske fiskekonserver

På sedvanlig vis så har de fleste produsentene sendt oss nye prislister for 2025 og normalt sett så er det ganske mange prisøkninger på årets første prisliste.

Ny produsent tilbake i Norge!

Olivenoljens og belgfruktenes skattkammer

Novellino & Novo på lager! (Novellino er desverre utsolgt)

Ny produsent: Karamel Kompagniet

Snarveien til pastaretten alle snakker om!

Dijon sennep med litt ekstra og vel så det!

Ny prisliste er nå klar og vil gjelde fra 4. november

Perfekt tilbehør til det meste.

Ny Produsent: Sigtuna Deli

Nyheter fra Muraglia!

Pago de La Jaraba

– når hvete blir til gyllent gull

Hot-sauser med balanse- og smaksdybde

I hjertet av Monts du Forez starter Herve Mons et nytt eventyr.

Endelig voksen-godis

-fullsortiment fra Jerseymeieriet

-Beemster Gouda

Cetara; der havets sølv blir til gull

Essensen av Liguria

En leksjon i parmesanens historie

De små kuene og det vesle meieriet

- en stjerne på olivenolje himmelen.

Smaksatte oljer til sommermenyen

Finn all info du trenger her!

Somerset regnes som kjerneområdet for håndverksysting av Cheddar.

Frukt eddik og Øko

Mer flytende gull fra Sicilia

Smaksbomber fra bomberommet!

Nyheter fra smakfulle og mangfoldige Marche

Mer søtt og sprøtt fra Olof Viktors

Naturlig dyrket cornichons fra Burgund.

Vanedannende fikenkonfekt

Knasende sprøtt til osten, kjeks og chips bakt på surdeig

Autentisk, knasende sprøtt og rustikk!

Ask trår til med heite, freske, ferske og flytende nyheter

Den gode smaken er i boks!

Pasta fra Arnestedet - Pastificio del Campi

Pianogrillo

Hederspris under World Cheese Awards

Ny leverandør av Italiensk ris

Fredagstacoen er reddet

Tartuflanghe

"Gørrgodt" fra Olof Viktors

Norges beste skinkesortiment

Fylte og marinerte oliven fra Losada

Duften av sommer, sol, Liguria – og bestemor

Nytt familiemedlem i "la famiglia grande"

Vi introduserer en ny produsent av Hotsauce