Somerset regnes som kjerneområdet for håndverksysting av Cheddar.
Høy Euro driver opp prisene på import.
Sur-søt smakseksplosjon og økologisk Aceto Balsamico di Modena IGP
Kvalitets skinker og bacon fra Foodswingers´ røkeri på Sundvollen.
Craig lanserer sin egen serie «Grillkongen Craig Products» i samarbeid med Matcompaniet.
Det er ikke like mange prisendringer som vanlig i begynnelsen av året siden en del priser ble økt i høst.
Danske snegler, den nye delikatessen!
Mer flytende gull fra Sicilia
Smaksbomber fra bomberommet!
Nyheter fra smakfulle og mangfoldige Marche
Pecorino Romano er den meste kjente av Pecorinoer som har DOP beskyttelse.
Mer søtt og sprøtt fra Olof Viktors
Naturlig dyrket cornichons fra Burgund.
Bornholmsk bakerhåndverk
Fjåks unike sjokoladeunivers
Vanedannende fikenkonfekt
Knasende sprøtt til osten
Autentisk, knasende sprøtt og rustikk!
- to nye olivenoljer fra Mas de Salamó
Det er bare å gni det inn og sause i vei!
Ask trår til med heite, freske, ferske og flytende nyheter
- Kubbeost Geit er klar for avnytelse.
Den gode smaken er i boks!
Vi introduserer en ny produsent av Hotsauce
Ask Spekehus nyheter høsten 2021 og våren 2022
Nytt familiemedlem i "la famiglia grande"
Fruktige terroir - nyheter fra Favols
Wildfire nyheter våren 2021
Duften av sommer, sol, Liguria – og bestemor
Eden - nyhet fra Stavanger Ysteri
Haupt Lakris - nyheter våren 2021
Fylte og marinerte oliven fra Losada
Norges beste skinkesortiment
Rabitos Royale ny design
"Gørrgodt" fra Olof Viktors
Tartuflanghe
Salsitas
Fredagstacoen er reddet
Wild Fire nyheter februar 2020
Ask Gård
Ny leverandør av Italiensk ris
Giusti
Hederspris under World Cheese Awards
Rabitos Royale - uimotståelig fikenkonfekt
Pianogrillo
Møystad Gård
Pasta fra Arnestedet - Pastificio del Campi
Matcompaniet er en av sponsorene for Oste VM i Trondheim som går av stabelen den 27. og 28. oktober 2023.