Skip to main content
Til toppen

Meieriprodukter

Denne kategorien inneholde våre brunoster da de strengt tatt ikke er ost i ordets rette forstand. Men brunostene til Herland og Undredal er jo fantastisk gode da.

I tillegg tilbyr vi smør og yoghurt fra Mons i Frankrike men disse må forhåndsbestilles. Bestillingsfrist er mandager før kl 12.00 for levering påfølgende uka.

Dessuten tilbyr vi fersklaget yoghurt både på kumelk og geitemelk fra Grindal Ysteri og Stavanger Ysteri. Disse må også forhåndsbestilles.

Nyhet våren 2024 er at vi tilbyr alle meieriproduktene til Jerseymeieriet. Her kommer det egne bestillingslister men noen produkter slik som smør og rømme kan bestilles fra lager.

Visning
Beurre Baratte Cru 250g Le Gall upast smør (kilopris), Mons

Et smør kjernet på gamlemåten, upasteurisert og demi sal som betyr korn av salt. Noe som gjør smøret litt crunchy.

12208
Beurre Gros Sel 5kg kurv salt smør (kilopris), Mons

Kvalitets smør du kan få i 3 varianter.

12153
Beurre Maison MonS usaltet smør 250g (kilopris), Mons

Klassisk fransk smør fra Rhone-Alpes

12133
Beurre au sel des Alpes 250g smør (kilopris), Mons

Dette er et smør laget på den samme melken som gir det berømte fjærkreet i Bresse sin karakteristiske smak!

12170
Nyhet
Bringebæryoghurt drenert 2,5dl, Jerseymeieriet

Yoghurten har en særpreget frisk og er rund og mild. Den produseres kun på syrnet helmelk fra Jerseyfe som gir den en fyldig konsistens og rik smak.

15155
Brun Undredal 1,5kg, Undredal Stølsysteri

I Undredal er det å lage ost uløselig knyttet til bygda sin identitet. Så langt tilbake vi kan spore og fram til i dag har det uten opphold blitt laget ost av egen melk. Brun Undredal er laga av fersk melk fra egne geiter. Den er kokt i ni timer i åpne kar med vedpellets. Brun Undredal smaker godt på brød, knekkebrød, kjeks og vafler, og setter en ekstra spiss på viltsausen. Dette er smaken av Norge!

15116
Creme Dessert 125g, Mons

Melk fra økologisk landbruk og råvarer av høy kvalitet bidrar til å lage disse  klassiske dessertene. Det ferdige produktet er ikke Debio sertifisert.

12299
Ekte seter-geitost (Brunost fra Storliseter)

Geitosten fra Herland Osteprodusent kommer i biter på 1,5 kilo pakket i papir som på gamlemåten. Ostene er vokset for å hindre uttørring. Smaken er rik med tydelige karaktertrekk fra geitemelken. Syrligheten balanseres fint av sødmen som ikke er dominerende slik det kan ha en tendens til hos noen brunoster.

15070
Nyhet
Jordbæryoghurt drenert 2,5dl, Jerseymeieriet

Yoghurten har en særpreget frisk og er rund og mild. Den produseres kun på syrnet helmelk fra Jerseyfe som gir den en fyldig konsistens og rik smak. Dette vil variere litt gjennom året avhengig av hva slags fôr kuen har fått.

15154
Nyhet
Naturell Yoghurt 5dl, Jerseymeieriet

Yoghurten har en særpreget frisk og er rund og mild. Den produseres kun på syrnet helmelk fra Jerseyfe som gir den en fyldig konsistens og rik smak. Dette vil variere litt gjennom året avhengig av hva slags fôr kuen har fått.

15153
Nyhet
Prima Rømme 40% 2,5dl, Jerseymeieriet

Rømme laget på lavpasteurisert syrnet og redusert fløte av Jersey melk.

15148
Nyhet
Prima Smør 125g, Jerseymeieriet

Et fantastisk smør laget på drenert og syrnet rømme på melk fra Jerseyfe. Kinnes, vaskes og tilsettes 3% salt. Smøret har en fantastisk gulfarge og høyt innehold A-vitaminet Karoten.

15151
Lenker
Min side