Nøye utvalgte lår fra lam som har beitet på Jæren saltes og modnes på loftet i Verksgata hos A. Idsøe. Den langsomme tørkingen og det gamle modningsrommet gir et fenalår med dyp smak og fin balanse mellom sødme, salt og fett. Et tradisjonsrikt håndverk som setter preg på både smak og kvalitet.
Idsøe har valgt Fjellam fra Ryfylke som råvare til dette svært populære produktet. Lammet saltes og tørkes i de tradisjonsrike lokalene i Verksgaten, Stavanger sentrum.
Er det en ting Albert er skikkelig flink til, så er det å lage pinnekjøtt.
Mye av jobben er i sortering av lammesider, og sørge for at lammesidene har en jevn fordeling av kjøtt og fett.
Albert Idsøe lager pinnekjøtt på klassisk vis, med lam fra Jæren og røyk fra bøkespon. Lammesidene sorteres nøye for å få den rette balansen mellom kjøtt og fett. Gjennom samarbeidet med Prima Brands vokser dyrene seg større og gir jevnere kjøttfylde. Resultatet er pinnekjøtt med rik smak, perfekt til julens måltider. En favoritt i Stavanger som nå er tilgjengelig for hele Norge!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.