Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Chiostro di Saronno

Paolo Lazzaroni & Figli er basert i Saronno Italia (nær Milano) og eies av Lazzaroni-familien
Familien pleide å eie 2 forskjellige Lazzaroni-selskaper; i 1927 endte de to selskapene i en ny sålestruktur, som fokuserte all energi på informasjonskapselproduksjonen, og i mellomtiden opprettholdt også produksjonen av Amaretto Lazzaroni 1851, ettersom den alltid ble ansett som deres "flytende informasjonskapsel".

I løpet av årene vokste kakeselskapet fenomenalt godt, og ble et av de mest kjente rundt om i verden, kjent for sine høye kvalitetsstandarder.

I 1984, etter salget av kjeksgrenen (D. Lazzaroni & C, som i dag ikke har noe å se lenger med familien eller med Saronno) til en amerikansk multinasjonal, Paolo Lazzaroni - navnebror til oldefaren hans, skaperen av likørene - holdt selskapet "Paolo Lazzaroni & Figli", senere utvidet til mange av de tidligere produktene og hadde som strålende flagg det velkjente Amaretto Lazzaroni 1851.

På begynnelsen av 90-tallet bygde Paolo Lazzaroni i Saronno selve anlegget.

Selskapet drives i dag av Paolo og Luca lazzaroni som er 7. og 8. generasjon av en familie av gründere som alltid jobbet i den italienske matbransjen av høy kvalitet gjennom forskjellige selskaper.

Paolo Lazzaroni & Figli er veldig eksportorientert, og eksporterer i over 65 land gjennom de 5 kontinentet mer av 80% av omsetningen. Selskapet, spesielt kjent for sine Amaretti-kjeks Panettoni og for Amaretto-likøren, er forpliktet til å tilby et bredt utvalg av italienske spesialiteter av høy kvalitet til den eksklusive, verdensomspennende spesialitetshandelen.

Selskapets aktivitet er delt i 3 forskjellige områder, kjeks og panettoni-virksomhet og likør ett (siden 1847).

Chiostro di SaronnoIt opererer i likørvirksomheten under "Lazzaroni"-varemerket, mens det i kjeks, Panettoni og bakeri en med varemerket "Chiostro di Saronno". "Chiostro di Saronno" er et gammelt fransiskanerkloster som ligger i sentrum av byen Saronno. Dette er hjemmet til selskapet vårt og stedet hvor vi oppbevarer våre mer prestisjefylte oppskrifter.

Disse er laget med en lidenskap for å oppnå produkter av høyeste kvalitet med spesiell oppmerksomhet på ingrediensenes autentisitet; søk og utvelgelse av de beste ingrediensene, produksjonsprosesser etter tradisjonelle kriterier og kulturen med å gi den nødvendige og riktige tiden til hver fase av ulike produksjoner sikrer kvaliteten på produktene våre.

Saronno er kjent for alle typer Amaretto-baseprodukter, og selskapets flaggskip er dens verdensberømte Amaretti Chiostro di Saronno, Panettone Amaretto (fylt og belagt med Amaretti), samt i likørene Amaretto Lazzaroni 1851, den eneste "flytende informasjonskapsel" har noen gang eksistert, fortsatt laget etter trinn for trinn den gamle oppskriften datert 1851, gjennom infusjon i alkohol av Amaretti Chiostro di Saronno-kakene.

Visning
Amaretti Crunchy kjeks 150g, Lazzaroni

Klassisk knasende Amaretti kjeks pakket i elegant silkepapir i røde vinduskartonger. Glutenfri

31170
Pandoro Classico 1kg, Lazzaroni

Pandoro Classico er en klassisk italiensk julekake, med et delikat dryss av melis på toppen.

31040
Panettoncino 100g, Lazzaroni

En 100g klassisk panettone med rosiner og tørket frukt.

31198
Panettoncino Limoncello 100g, Lazzaroni

Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.

31199
Panettoncino Pistacchio 100g, Lazzaroni

Panettone fylt med pistasjkrem i en 100g utgave

31225
Panettone Amaretto 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med krem smaksatt med Lazzaronis legendariske Amaretto macaron, ovetrukket med sjokolade og knust Amaretti kjeks.

31042
Panettone Bollicine Prosecco 750g, Lazzaroni

Panettone tilsmakt med Prosecco og sultanrosiner.

31174
Panettone Cioccolato 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med sjokoladekrem, dekket med mørk sjokolade og dekorert med sjokoladeflak.

31041
Panettone Classico 1kg, Lazzaroni

Klassisk Panettone med sultanrosiner og kandisert frukt.

31039
Panettone Glutenfree 600g, Lazzaroni

Glutenfri Panettone med rosiner og tørkede frukter.

31222
Panettone Limoncello 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.

31172
Panettone Pistacchio 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med pistasjkrem og overtrukket med mørk sjokolade og finhakket pistasj.

31173
Lenker
Min side