Chiostro di Saronno
Paolo Lazzaroni & Figli er basert i Saronno Italia (nær Milano) og eies av Lazzaroni-familien
Familien pleide å eie 2 forskjellige Lazzaroni-selskaper; i 1927 endte de to selskapene i en ny sålestruktur, som fokuserte all energi på informasjonskapselproduksjonen, og i mellomtiden opprettholdt også produksjonen av Amaretto Lazzaroni 1851, ettersom den alltid ble ansett som deres "flytende informasjonskapsel".
I løpet av årene vokste kakeselskapet fenomenalt godt, og ble et av de mest kjente rundt om i verden, kjent for sine høye kvalitetsstandarder.
I 1984, etter salget av kjeksgrenen (D. Lazzaroni & C, som i dag ikke har noe å se lenger med familien eller med Saronno) til en amerikansk multinasjonal, Paolo Lazzaroni - navnebror til oldefaren hans, skaperen av likørene - holdt selskapet "Paolo Lazzaroni & Figli", senere utvidet til mange av de tidligere produktene og hadde som strålende flagg det velkjente Amaretto Lazzaroni 1851.
På begynnelsen av 90-tallet bygde Paolo Lazzaroni i Saronno selve anlegget.
Selskapet drives i dag av Paolo og Luca lazzaroni som er 7. og 8. generasjon av en familie av gründere som alltid jobbet i den italienske matbransjen av høy kvalitet gjennom forskjellige selskaper.
Paolo Lazzaroni & Figli er veldig eksportorientert, og eksporterer i over 65 land gjennom de 5 kontinentet mer av 80% av omsetningen. Selskapet, spesielt kjent for sine Amaretti-kjeks Panettoni og for Amaretto-likøren, er forpliktet til å tilby et bredt utvalg av italienske spesialiteter av høy kvalitet til den eksklusive, verdensomspennende spesialitetshandelen.


Selskapets aktivitet er delt i 3 forskjellige områder, kjeks og panettoni-virksomhet og likør ett (siden 1847).
Chiostro di SaronnoIt opererer i likørvirksomheten under "Lazzaroni"-varemerket, mens det i kjeks, Panettoni og bakeri en med varemerket "Chiostro di Saronno". "Chiostro di Saronno" er et gammelt fransiskanerkloster som ligger i sentrum av byen Saronno. Dette er hjemmet til selskapet vårt og stedet hvor vi oppbevarer våre mer prestisjefylte oppskrifter.
Disse er laget med en lidenskap for å oppnå produkter av høyeste kvalitet med spesiell oppmerksomhet på ingrediensenes autentisitet; søk og utvelgelse av de beste ingrediensene, produksjonsprosesser etter tradisjonelle kriterier og kulturen med å gi den nødvendige og riktige tiden til hver fase av ulike produksjoner sikrer kvaliteten på produktene våre.
Saronno er kjent for alle typer Amaretto-baseprodukter, og selskapets flaggskip er dens verdensberømte Amaretti Chiostro di Saronno, Panettone Amaretto (fylt og belagt med Amaretti), samt i likørene Amaretto Lazzaroni 1851, den eneste "flytende informasjonskapsel" har noen gang eksistert, fortsatt laget etter trinn for trinn den gamle oppskriften datert 1851, gjennom infusjon i alkohol av Amaretti Chiostro di Saronno-kakene.