Skip to main content
Til toppen

A. Idsøe

A Idsøe ble etablert i 1828 og har i over 180 år sørget for at Stavangers befolkning har kunnet nyte kjøtt av god kvalitet. Albert Idsøe jr er en kompromissløs leverandør som har forvaltet familiens tradisjoner på forbilledelig vis.
Gamle håndverkstradisjoner og nytenkning går hånd i hånd, slik det alltid har gjort hos A. Idsøe.

Albert har gjennomført en omfattende modernisering og oppgradering av produksjonsavdelingen. Dette gjør at vi kan tilby matglade i andre deler av landet, som vet å verdsette kvaliteten på ferske og bearbeidede kjøttprodukter, de gode smakene fra Norges fremste matfylke.

Vi lagerfører bestselgerne i Oslo slik som Stavangerskinke og bacon. Alle produktene kan bestilles men en må regne noen dagers leveringstid på noen av produktene.

Visning
Sorter
Salami Idsøe oppskåret 500g, Idsøe

Klassisk Salami på Alberts oppskrift.

22202
Pinnekjøtt Fjellam fra Ryfylke i skål (70% pinner 30% bog), Idsøe

Idsøe har valgt Fjellam fra Ryfylke som råvare til dette svært populære produktet. Lammet saltes og tørkes i de tradisjonsrike lokalene i Verksgaten, Stavanger sentrum.

22208
Coppa di Prima - speket svinenakke - vinner Det Norske Måltid

Klassisk Coppa (speket svinenakke) med en hint av pepper. Laget av nakke fra gris fra Jæren. Hovedsakelig fra Duroc griser. Produktet er et resultat av et samarbeid mellom A. Idsøe, Prima Jæren og Ask Spekehus.

22200
Midsummerpølse, Idsøe

Midsummerpølsen, en hyllest til gode råvarer fra regionen. Svin fra Prima Jæren, hotsauce mash fra Midsummer, 5 år lagret Norvegia. En skikkelig digg pølse, som også egner seg ypperlig på en pizza!

22167
Wienerpølser, Idsøe

Albert sin tolkning av den klassiske pølsa. Gjør som Rogalendingene og ha den på en potet kake.

22164
Angusburger skålpakket, Idsøe

Skålpakket 16stk a 180g

22176
Angusburger FRYS, Idsøe

Prima Jæren er Norges største aktør på Angus Kjøtt. Naturlig nok foredler Albert dette på Nærbø og lager utrolig gode ferdig burgere. Siden kvaliteten på kjøttet er høy, kan det brukes mindre salt, noe som resulterer i bedre konsistens. (Mer salt gir karbonade sprett)

22194
Lammeconfit - singelpakket ca 500g, Idsøe

Råmaterialet er lettsaltet lammebog som er kokt i andefett og tilsatt timian og hvitvin. Rogalands svar på andeconfit!

22049
Andeconfit Idsøe (stkpris) ca 200g, Idsøe

Andelår saltet, og krydret, så confitert i andefett.

22048
Kylling Sousvide rub dub, Idsøe

Godt og praktisk til salater. Hovedsakelig lårkjøtt.

22047
Ølpølser, Idsøe

Ølpølsene til Idsøe har kort speketid, og blir røkt. De finnes i 2 varianter. SPICY og PARMESAN. Begge fungerer like bra som snacks som til en kald øl!

22184
Lenker
Min side