Bongiovanni
Da Claudio Bongiovanni grunnla Molino Bongiovanni i 1977 uttalte han at den nye møllen skulle være linken mellom den rike landbrukskulturen og mangfoldet av bakere, konditorer, pizzaiolier og hjemmebakere. De har hele tiden engasjert seg sammen med bøndene som leverer kornet til møllen og har som sin fremste oppgave å forvandle kornet til et optimalt mel for baking.
De fleste av konkurrentene har en lang historikk der kunnskapen om mel og møllevirksomhet har gått i arv fra far til sønn. Molino Bongiovanni derimot ble etablert etter at Claudio hadde lært faget hos Molino Alba. Hans kjærlighet til mel ble født da han for første gang førte hånden gjennom det luftige melet etter bearbeiding. Den dag i dag samarbeider Bongiovanni tett med flere små og historiske møller i Piemonte.




Førti år etter at Claudio etablerte selskapet ble neste generasjon involvert i driften. De har i løpet av den korte tiden de har vært virksomme økt engasjementet overfor Horeca og all utvikling av eksisterende og nye produkter skjer i tett samarbeid med profesjonelle. Deres kontakt med Piemontesiske kornbønder, interne kompetanse, høyteknologisk produksjon sammen produktutvikling og testing med bakere, konditorer, pastamakere og pizzabakere er en uslåelig kombinasjon når korn skal foredles.
Da Matcompaniet besluttet at vi trengte ytterligere en leverandør av mel begynte vår research om hvem som kunne levere mer enn et navn – vi ville ha kvalitet og kompetanse som vi og våre kunder kunne nyttiggjøre seg. Flere produsenter ble finsiktet før vi endelig satt igjen med en: Molino Bongiovanni. Dette er din og vår garanti for kvalitet og et godt markedstilpasset sortiment.