Skip to main content
Til toppen

Sørlandsk Mozzarella 200g

Varenummer: 15162
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 24
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke. 
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.

Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løype med pasta filata-metoden. Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe. Fløyelsmyk ost med høyt fuktighetsinnhold. Mild, litt salt smak

Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler og unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Melk Ku
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 3 Dager
Drenert vekt 200.0 Gram
Antall per Kolli 24.0
Nettovekt 200.0 Gram
Lenker
Min side