Til toppen

Gourm.it

For drøyt 20 år siden så gikk en del unge Parmigiano Reggiano produsenter sammen og opprettet Gourm.it som et nettverk for å kunne fremme topp kvalitet utenom de tradisjonelle kanalene som ofte dessverre fokuserer mer på volum enn kvalitet. Grupperingen består i dag av de alle beste små og mellomstore produsentene som kan stå sammen om å promotere og eksportere topp kvalitet, vi snakker om Italiensk gastronomi på høyt nivå.

Teamet til Gourm.it har vokst kraftig og i dag består det av meget kunnskapsrike mennesker som bistår både produsentene og kundene med ekspertise og kunnskap.

Deres filosofi kan oppsummeres med 3 ord:

Respekt (respekt for tradisjoner og for historien bak produktene), innovasjon og kunnskap.

Som de selv sier: “Our job is not only to sell a product but also to share with you the extraordinary gastronomic variety that we have come to know”
 




De produsentene vi jobber med i samarbeid med Gourm.it er:


Latteria S. Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. 


Latteria Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører Parmigiano Reggiano fra Gonfo både i 200g, 1 kilos, 4 kilos og hele hjul på ca 40 kilo.


Caseificio Rosola ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul.  Bianca Modenese gir en unik råvare (melk) og osten er også Slow Food Presidium. 


Grana d Oro tilhører C.V.P.A.R.R (Consorzio Valorizzazione Prodotti dell'Antica Razza Reggiana) og lager parmesan (Parmigiano Reggiano) fra de autentiske røde kuene fra området rundt Reggio Emilia. Også kalt ”rødku” (Vacche Rosse); derav navnet "rødku-parmesan"


Caseificio Poggiolo holder til i Spilamberto utenfor Modena og har produsentnummer 2971. De henter melk lokalt fra 4 gårder og produserer kun Parmigiano Reggiano. Den økologiske osten vi kjøper er utelukkente fra La Capella gården som ligger i en liten by  nær Maranello som heter San Venacio. Gården dyrker og alt for til dyrene på gården. Rasen er Holstein Fresian som originalt er en nederlandsk rase. 


Salcis har siden 1941 vært en spekemat produsent i Toscana. I 1960 begynte de å produsere Pecorino oster tradisjonelle for Siena.
Melken som brukes er utelukkende fra området og produseres i mindre ystekar for å holde seg så tro til tradisjonen som mulig.


Caseificio Seggiano ligger i Grosetto provinsen sør-vest i Toscana. Geografisk sett er dette tett på den nevnte landsbygda rundt Roma der den opprinnelige Pecorino Romanoen ble produsert. Seggiano er den eneste produsenten av Pecorino Romano DOP i Toscana.

Sorter Navn (a > å)

Grana Padano DOP 14-16mnd 1/8

Produseres i de største regionene i Nord Italia. En god Grana Padano er det et kvalitetsprodukt (modnet i 1-2 år) som brukes i matlagning og som bord ost. Vår utgave er lagret i ca 16 måneder.
11075

Grana Padano DOP Shavings 500g

Ferdig revet Grana Padano i 500g pakker.
11214

Parmigiano Reggiano DOP Latteria Gonfo 18-24 mnd HJUL

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11197

Parmigiano Reggiano DOP (Red cow) Åttendel eller Hel 30mnd

Consorzio Vacche Rosse - C.V.P.A.R.R eller Consorzio Valorizzazione Prodotti dell'Antica Razza Reggiana som de egentlig heter lager parmesan fra de autentiske røde kuene fra området rundt Reggio Emilia. På populærsprøket Rødku-parmesan. Også kalt ”rødku” (Vacche Rosse); derav navnet rødku-parmesan. Også her lagerfører vi både hele hjul og åttendedeler.
11047

Parmigiano Reggiano DOP (White Modena Cow Parmigiano) Caseificio Rosola Hele hjul

Caseificio Rosola ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul. Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.
11222

Parmigiano Reggiano DOP 18-20 mnd 1kg

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11095

Parmigiano Reggiano DOP 18-20 mnd 1/8

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11024

Parmigiano Reggiano DOP 24 mnd 200g

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Disse 200g stykkene er et samarbeid mellom Gourm.it og produsenten. En skal lete lenge etter bedre kvalitet enn dette i småstykker.
11089

Parmigiano Reggiano DOP 24mnd S. Stefano 1/8 del

Santo Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler. Enten du vil ha et hjul på rundt 40 kilo eller stykker på 4 kilo er de alltid lagret 24-36 måneder.
11055

Parmigiano Reggiano DOP 24mnd S. Stefano Hjul

Santo Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler. Enten du vil ha et hjul på rundt 40 kilo eller stykker på 4 kilo er de alltid lagret 24-36 måneder.
11066

Parmigiano Reggiano DOP økologisk 18-24mnd 1/8

Vi kjøper økologisk Parmigiano Reggiano av 2 produsenter. Poggioli i Spilamberto nær Modena og Santa Rita som ligger nær Serramazzoni sør for Modena. Felles for dem begge er at de jobber eksklusivt med noen få bønder som driver økologisk i området. Melken holder høy kvalitet og sluttproduktet blir deretter - helt fantastisk godt.
11097

Parmigiano Reggiano DOP Poggioli 60 måneder hele hjul

Parmigiano Reggiano DOP fra Poggioli er lagret i hele 60 måneder. Selges kun i hele hjul og selges hovedsakelig på forhåndsordre. Den lagerføres i perioder.
11223