Skip to main content
Til toppen

Parmigiano Reggiano DOP Bianca Modenese Hjul, Caseificio Rosola

Varenummer: 11222
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 32 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Caseificio Rosola ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul. Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.

Dette er produsenten som er valgt av Massimo Bottura som driver Osteria Francescana, en restaurant med tre Michelin-stjerner basert i Modena, Italia, som har blitt oppført på topp 5 på verdens 50 beste restaurantpriser siden 2010.

Produsenten er også løftet frem av Stanley Tucci i hans serie «Searching for Italy» på CNN og vedlagt er bilde av dem 2 sammen. Mr Tucci og Mr Bottura på besøk hos Caseificio Rosola. 

På 1950-tallet var det 140 000 dyr av denne storferasen, men i flere påfølgende tiår led den en bratt nedgang. Suksessen med Parmigiano Reggiano-ost ​​overbeviste bøndene om å erstatte de to innfødte rasene - Modenese White og Reggiana Red - med kyr fra Nederland, kjent for sin produktivitet og med jur som er egnet for mekanisk melking. Modenese White er en hardfør rase, brukt til melk og kjøtt, og ble tidligere også brukt til å bearbeide markene. Melken er ideell for ostefremstilling.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Ja
Antall per Kolli 1
Nettovekt 32000 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side