Skip to main content
Til toppen

Parmigiano Reggiano DOP 200g 24 mnd

Varenummer: 11089
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 50
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Disse 200g stykkene er et samarbeid mellom Gourm.it og produsenten. En skal lete lenge etter bedre kvalitet enn dette i småstykker.

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området mellom Parma og Bologna.

Parmigiano Reggiano har helt unike kvaliteter avhengig av lagringstid, melkekvalitet og arbeidet i ysteriet. Ikke minst lagringstiden er viktig for at ostehjulene på 40 kilo +/- skal utvikle seg optimalt. Gjennom hele modningstiden overvåkes osten kontinuerlig og oster som ikke holder mål blir luket ut. For oss er det viktig å jobbe med de beste folka, og de finner vi nå på Gonfo. De tilbyr oss "supergold" kvalitet både på hele hjul, åttendeler, 1 kilos forpakninger og 200g pakker.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 50
Nettovekt 200 Gram
Horeca Nei
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Bruna 150g 24 mnd, Valserena

Parmigiano ystet på melk fra Vacche Bruna anses som den mest delikate parmesanen. Mye av årsaken er at hovedingrediensen i kuenes diett er høy. De strågule ostene har et høyt fettinhold som bidrar med en god smeltefølelse når den inntas. Rik nøtteaktig karakter med flott sødme og florale noter på smaken. Osten er lagret i minimum 24 måneder.

11237
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Bianca 150g 24 mnd, Rosola

De hvite kuene «Vacche Bianca» fra Modena har en litt kortere historikk enn de røde, men regnes som den neste eldste rasen som ble benyttet i melkeproduksjon til Parmigiano Reggiano.

11238
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Frisona 150g 24 mnd, Gonfo

Dette er en klassisk velbalansert Parmigiano som er meget godt referansepunkt når du vil smake de ulike rasene opp mot hverandre.

11239
Lenker
Min side