Til toppen

Parmesan 24 mnd 200gr

Varenummer: 11089
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 50
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Disse 200g stykkene er et samarbeid mellom Gourm.it og produsenten. En skal lete lenge etter bedre kvalitet enn dette i småstykker.

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området mellom Parma og Bologna.

Parmigiano Reggiano har helt unike kvaliteter avhengig av lagringstid, melkekvalitet og arbeidet i ysteriet. Ikke minst lagringstiden er viktig for at ostehjulene på 40 kilo +/- skal utvikle seg optimalt. Gjennom hele modningstiden overvåkes osten kontinuerlig og oster som ikke holder mål blir luket ut. For oss er det viktig å jobbe med de beste folka, og de finner vi nå på Gonfo. De tilbyr oss "supergold" kvalitet både på hele hjul, åttendeler, 1 kilos forpakninger og 200g pakker.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 50
Nettovekt 200 Gram
Horeca Nei