Til toppen

Nord Brenneri

Våre gamle naboer i Tvetenveien 162 kjøper kaffebønner direkte fra produsenter over hele verden, som brennes på Tveita. Etter å ha kjente den nydelige kaffeduften som dekket Tveita bedriftsområde var det ingen tvil om at dette var de riktige folkene å jobbe med på kaffefronten. De sikrer direkte, sporbar kaffe av den beste kvalitet. 
Nord handler direkte fra produsentene, dette sikrer ikke bare at kvaliteten er på topp, men også at alle parter får en rettferdig andel for sitt arbeid. Kun for at dere kan nyte den beste kaffen verden kan by på med god samvittighet. Nord kjøper kaffe fra bla Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Afrika.

For mer informasjon se her
 Sorter Navn (a > å)

Julekaffe Nord 250g Hele Bønner

250g hele bønner fra Peru. En spennende og søt kaffe med aroma av fløtekaramell og romkrem. Smaker av sort te, frisk stenfrukt og valnøtter.
38001

Nord Espresso (Brasil) 250g

250 gram hele bønner fra Brasil. En klassisk og sødmefull espresso, med smaker av nøtter, sjokolade og krokan. Kremet munnfølelse og lang, søt ettersmak.
38002

Nord Espresso 1 kilos

En klassisk og sødmefull espresso, med smaker av nøtter, sjokolade og krokan. Kremet munnfølelse og lang, søt ettersmak.
38010

Nord Fruktig (Etiopia) 250gr

En fruktig og frisk kaffe med aroma av sitrus og søte bær. Smaker av søt sitron, moden rips og kandisert sukker. Saftig munnfølelse og søt ettersmak.
38003

Nord Fruktig (Etiopia) 1 kilos

En fruktig og frisk kaffe med aroma av sitrus og søte bær. Smaker av søt sitron, moden rips og kandisert sukker. Saftig munnfølelse og søt ettersmak.
38009

Påskekaffe Nord 250gr Hele bønner

Årets påskekaffe er handlet direkte fra gården i Peru.
38006

Påskekaffe 200 gram Filtermalt fra Peru

Årets påskekaffe er handlet direkte fra gården i Peru. Filtermalt.
38004