Til toppen

Chiostro di Saronno

Paolo Lazzaroni & Figli er basert i Saronno Italia (nær Milano) og eies av Lazzaroni-familien
Familien pleide å eie 2 forskjellige Lazzaroni-selskaper; i 1927 endte de to selskapene i en ny sålestruktur, som fokuserte all energi på informasjonskapselproduksjonen, og i mellomtiden opprettholdt også produksjonen av Amaretto Lazzaroni 1851, ettersom den alltid ble ansett som deres "flytende informasjonskapsel".

I løpet av årene vokste kakeselskapet fenomenalt godt, og ble et av de mest kjente rundt om i verden, kjent for sine høye kvalitetsstandarder.

I 1984, etter salget av kjeksgrenen (D. Lazzaroni & C, som i dag ikke har noe å se lenger med familien eller med Saronno) til en amerikansk multinasjonal, Paolo Lazzaroni - navnebror til oldefaren hans, skaperen av likørene - holdt selskapet "Paolo Lazzaroni & Figli", senere utvidet til mange av de tidligere produktene og hadde som strålende flagg det velkjente Amaretto Lazzaroni 1851.

På begynnelsen av 90-tallet bygde Paolo Lazzaroni i Saronno selve anlegget.

Selskapet drives i dag av Paolo og Luca lazzaroni som er 7. og 8. generasjon av en familie av gründere som alltid jobbet i den italienske matbransjen av høy kvalitet gjennom forskjellige selskaper.

Paolo Lazzaroni & Figli er veldig eksportorientert, og eksporterer i over 65 land gjennom de 5 kontinentet mer av 80% av omsetningen. Selskapet, spesielt kjent for sine Amaretti-kjeks Panettoni og for Amaretto-likøren, er forpliktet til å tilby et bredt utvalg av italienske spesialiteter av høy kvalitet til den eksklusive, verdensomspennende spesialitetshandelen.Selskapets aktivitet er delt i 3 forskjellige områder, kjeks og panettoni-virksomhet og likør ett (siden 1847).

Chiostro di SaronnoIt opererer i likørvirksomheten under "Lazzaroni"-varemerket, mens det i kjeks, Panettoni og bakeri en med varemerket "Chiostro di Saronno". "Chiostro di Saronno" er et gammelt fransiskanerkloster som ligger i sentrum av byen Saronno. Dette er hjemmet til selskapet vårt og stedet hvor vi oppbevarer våre mer prestisjefylte oppskrifter.

Disse er laget med en lidenskap for å oppnå produkter av høyeste kvalitet med spesiell oppmerksomhet på ingrediensenes autentisitet; søk og utvelgelse av de beste ingrediensene, produksjonsprosesser etter tradisjonelle kriterier og kulturen med å gi den nødvendige og riktige tiden til hver fase av ulike produksjoner sikrer kvaliteten på produktene våre.

Saronno er kjent for alle typer Amaretto-baseprodukter, og selskapets flaggskip er dens verdensberømte Amaretti Chiostro di Saronno, Panettone Amaretto (fylt og belagt med Amaretti), samt i likørene Amaretto Lazzaroni 1851, den eneste "flytende informasjonskapsel" har noen gang eksistert, fortsatt laget etter trinn for trinn den gamle oppskriften datert 1851, gjennom infusjon i alkohol av Amaretti Chiostro di Saronno-kakene.

Sorter Navn (a > å)

Amaretti Crunchy kjeks 150g

Klassisk knasende Amaretti flytende pakket og pakket inn i elegant silkepapir i røde vinduskartonger. Glutenfri
31170

Pandoro Classico 1 kilo

Pandoro Classico er en klassisk italiensk julekake, med et delikat dryss av melis på toppen.
31040

Panettoncino 100 grams

Nyhet i år! En 100g klassisk panettone med rosiner og tørket frukt.
31198

Panettoncino Limoncello 100 grams

Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.
31199

Panettoncino Pistacchio 100g

Panettone fylt med pistasjkrem.
31225

Panettone Amaretto 750gr

Panettone fylt med krem smaksatt med Lazzaronis legendariske Amaretto macaron, ovetrukket med sjokolade og knust Amaretti kjeks.
31042

Panettone Cioccolato 750gr

Panettone fylt med sjokoladekrem, dekket med mørk sjokolade og dekorert med sjokoladeflak.
31041

Panettone Classico 1 kilo

Klassisk Panettone med sultanrosiner og kandisert frukt.
31039

Panettone Glutenfri 600g

Glutenfri Panettone med rosiner og tørkede frukter.
31222

Panettone Limoncello 750gr

Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.
31172

Panettone Pistacchio 750gr

Panettone fylt med pistasjkrem og overtrukket med mørk sjokolade og finhakket pistasj.
31173

Panettone Prosecco 750gr

Panettone tilsmakt med Prosecco og sultanrosiner.
31174