Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Penne Rigate 500g, Don Antonio

Varenummer: 30187
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Don Antonio - Fantastisk Penne Rigate pasta fra Casina Rossa på 500 grams eske!

Nyhet
Penne Liscie 500g, Benedetto Cavalieri

Penne Liscie, den glatte varianten av penne, kommer fra Nord-Italia. Uten riller gir den en renere tekstur og passer godt til lette sauser, fløtebaserte retter og ovnsbakt pasta. En elegant pastatype for deg som liker en jevn og myk munnfølelse.

30400
Nyhet
Penne 500g, Gentile

Penne stammer fra Nord-Italia og har fått navnet sitt fra formen som ligner en pennespiss. De skråskårne rørene passer godt til kremete og tomatbaserte sauser, samt ovnsretter. En allsidig pastafavoritt som fungerer i det meste.

30372
Nyhet
Penne Rigate 500g, Gentile

Penne Rigate stammer fra Nord-Italia og kjennetegnes av riller og skråskårne ender. Formen gjør den ideell for å fange opp sauser – enten det er tomat, fløte eller kjøttbasert. En ekte hverdagsfavoritt i italienske hjem.

30420
Nyhet
Penne Classiche 500g, Martelli

Penne Classiche fra Martelli er håndlaget i Toscana med bronseverktøy og langsom tørking for ekstra smak og tekstur. Den klassiske, skråskårne formen passer perfekt til alt fra tomatsaus og pesto til kremete retter. En ekte, tradisjonell pasta for deg som vil ha kvalitet i hver bit.

30380
Nyhet
Pennette Rigate 500g, Gentile

Pennette Rigate er en mindre variant av penne, med riller som fanger opp saus ekstra godt. Opprinnelig fra Napoli-området, passer den perfekt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakte pastagratenger. En allsidig pastatype med mye smak i hver bit.

30376
Nyhet
Pennette Rigate økologisk 500g, Gentile

Pennette Rigate stammer fra Napoli-området og er en kort, rørformet pasta med riller som fanger opp saus perfekt. Den passer godt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakt pasta.

30418
Pasta Rigatoni 500g, Don Antonio

Større enn penne og ziti. En favoritt sør i Italia. Den ruglete overflaten gjør den perfekt til sauser og masse revet parmesan!

30188

I Norge er det ofte slik at pasta anses å være et tilbehør til sausen. I hjemlandet er det tvert i mot. En god saus er selvsagt, men hovedingrediensen er og blir selve pastaen. Gjennom generasjoner er det utviklet en rekke formater som med den rette sausen blir en komplett opplevelse. Casina Rossa leverer så det holder!

Fra Apulia og Basilicata
Disse klassiske pastatypene trekkes kun gjennom bronseformer og tørkes ved en temperatur på 50 °C i 42 timer. Bronseformen gir pastaen en ru overflate som hjelper til med å absorbere sausen.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 10.0
Nettovekt 500.0 Gram
Horeca Nei
EPD Nummer 6462220
GTIN 8033100276688
Lenker
Min side