Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Pasta Spaghetti 500g, Don Antonio

Varenummer: 30185
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Don Antonio - Fantastisk spaghetti fra Casina Rossa på 500 grams eske!

Nyhet
Spaghetti 500g, Benedetto Cavalieri

Spaghetti har røtter i Sør-Italia og er en av verdens mest ikoniske pastatyper. Denne varianten fra Benedetto Cavalieri er laget med tradisjonell metode for ekstra smak og tekstur. Passer perfekt til klassikere som tomatsaus, carbonara eller aglio e olio. Ekte italiensk kvalitet i hver bit.

30395
Nyhet
Spaghetti 500g, Martelli

Spaghetti Martelli lages for hånd i Toscana med 100 % italiensk durumhvete, bronseverktøy og langsom tørking. Den ru overflaten gjør at sausen fester seg perfekt. Passer til alt fra enkel tomatsaus til carbonara og sjømat. En klassisk spaghetti med ekte håndverk og smak.

30381
Nyhet
Spaghetti 12 Min 500g, Gentile

Spaghetti har sitt opphav i Sør-Italia, særlig Napoli. Den lange, tynne formen gjør den perfekt til alt fra tomatsaus, ragu og kjøttboller til klassikere som carbonara og aglio e olio. En tidløs favoritt i både hverdagsretter og festmåltider.

30421
Nyhet
Spaghetti 8 Min 500g, Gentile

Spaghetti har sitt opphav i Sør-Italia, særlig Napoli. Den lange, tynne formen gjør den perfekt til alt fra tomatsaus, ragu og kjøttboller til klassikere som carbonara og aglio e olio. En tidløs favoritt i både hverdagsretter og festmåltider.

30433
Spaghetti Maxi 500g, Campi

Spaghetti er det formatet mange pastanoviser kaller all pasta. Lange klassiske pastatråder som de fleste kan finne en anvendelse til.

30296

I Norge er det ofte slik at pasta anses å være et tilbehør til sausen. I hjemlandet er det tvert i mot. En god saus er selvsagt, men hovedingrediensen er og blir selve pastaen. Gjennom generasjoner er det utviklet en rekke formater som med den rette sausen blir en komplett opplevelse. Casina Rossa leverer så det holder!

Fra Apulia og Basilicata
Disse klassiske pastatypene trekkes kun gjennom bronseformer og tørkes ved en temperatur på 50 °C i 42 timer. Bronseformen gir pastaen en ru overflate som hjelper til med å absorbere sausen.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 500.0 Gram
Horeca Nei
EPD Nummer 6462287
GTIN 8033100276671
Lenker
Min side