Alle som har spist fersk fiken vet at de skal høstes den dagen de er perfekt modne - saftige smaksrike og kysset av solen. Marco håndplukker sine fikener når de er på sitt beste og koker de i små "dagbatcher" med hvit balsamico. De søte fikene gifter seg med den syrlige og friske hvite balsamicoen og skaper en balanse. Den er laget for å matche ost, spesielt pecorino, men løfter også crostini og spekemat. En liten krukke med stor smak og ekte håndverk.
Favols' fikenmarmelade inneholder 50 % nøye utvalgte lilla fiken og er laget med rørsukker og fruktkonsentrat. Skånsom vakuumkokning bevarer smak og tekstur. Perfekt til frokost, mellommåltid, eller som et utsøkt tillegg til yoghurt og ost.
Fyldig fiken og friskt eple i skjønn forening – et syltetøy laget for ferske oster og chevre! Den sødmefulle og myke konsistensen gir akkurat nok kontrast til syrlige, kremete oster. Kokes i små porsjoner for å bevare fruktens naturlige smak og struktur. En klassiker på ostefatet og et must til sesongens geitoster.
Original oppskriften ble i sin tid utviklet sammen med Herve Mons med ønske om å lage en perfekt marmelade til muggoster. Etter å ha smakt på denne skjønner du at de lykkes.
Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fiken avling i Frankrike. Mange av fikentrærne er svært gamle og har bidratt til å skape det unike provencalske landskapet.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.