Til toppen

Andalini

Etter mange års jobbing med å lage fersk pasta startet Arrigo Andalini sammen med sin venn Egletina Aleotti egen virksomhet; Pastificio Andalini, i sin hjemby Cento i Emilia. Noen år senere konverterte de fra å lage fersk pasta til å lage tørket pasta. Deretter fulgte mange år med innovasjon innen både terroir, utvalg og former, bruk av bronseverktøy med mer, og nå over 60 år senere fremstår Pastificio Andalini som en moderne produsent basert på gode tradisjoner.

Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer.



I tillegg til fabrikken i Emilia som produserer mest eggpasta så har Andalini tatt under vingene sine Pastificio La Sovrana i Puglia. De er spesialister på pasta laget kun på durumhvete og utfyller utvalget fra Emilia.
Simona Andalini som tredje generasjon har nå overtatt driften av virksomhetene. 

For mer informasjon se her

Sorter Navn (a > å)

Andalini Aveno/Riso 250g

Andalini Aveno/Riso 250 gr (pastine all´uovo)
30070

Andalini Fusilli 4x3kg

Andalini Fusilli 3kg
30068

Andalini Garganelli 500 gr

Andalini Garganelli 500 gr
30073

Andalini Garganelli 1kg

Andalini Garganelli 6x1 kilos
30097

Andalini Linguine 3kg

Andalini Linguine 3 kilo
30069

Andalini Mezzane/Tagliatelle 5kg

Andalini Mezzane/Tagliatelle 5 kilos
30133

Andalini Pappardelle 250 gr

Andalini Pappardelle 250 gr
30076

Andalini Pappardelle 5 kilos

Andalini Pappardelle 5 kilos
30082

Andalini Penne Rigate 4x3kg

Andalini Penne Rigate
30067

Andalini Spaghetti 4x3kg

Andalini Spaghetti
30066

Andalini Tagliatelle Mezzane 250 gr

Andalini Tagliatelle Mezzane 250 gr
30074

Andalini Tagliatelle Mezzanelle 250 gr

Andalini Tagliatelle Mezzanelle 250 gr
30075