Skip to main content
Til toppen

Ortoconserviera

Matcompaniet har lenge vært på jakt etter en god leverandør av grønnsakskonserver. Da vi kom over produktene til Ortoconserviera Cameranese i Marche visste vi at vi endelig var i mål! Produktene er konservert slik at den rene gode smaken vi er ute etter er beholdt. Prisen på produktene er også godt innenfor det vi mener er forsvarlig for denne typen produkter.

Ortoconserviera Cameranese er en familiebedrift etablert i 1930, som nå drives bedriften av tredje generasjon. Metode, oppskrifter og respekt for tradisjonene har gått arv og kombineres med stadig produktutvikling med mål om å levere best mulig smak og funksjonalitet. Et nitidig arbeid med utvelgelsen av råvarene er grunnlaget for den høye kvaliteten som kjennetegner grønsakskonserver fra Ortoconserviera Cameranese. Råvarene kjøpes alltid direkte fra produsenter, og går deretter gjennom en grundig testfase. Alle faser i produksjonen testes og analyseres av deres eget laboratorium før de ulike produktene er klar for markedet.

For mer informasjon se her

Visning
Artiskokk kvarte marinerte 1kg (Carciofi alle Contadina), Ortoconserviera

Passe store artiskokkbiter marinert med lokale urter i solsikkeolje. Perfekt som tilbehør og antipasti, eller for den saks skyld litt sunt snacks.

40330
Artiskokk m/stilk på solsikkeolje 2,4kg (Carciofi con Gambo), Ortoconserviera

Artiskokk med stilk. Tilberedt med hvitløk, pepper og perislle. Meget bra både på smak og tekstur.

40216
Calabria chilli (Peperoncini Calabresi Piccanti) 1900ml, Ortoconserviera

Fult moden har den en fruktig, røkt smak og moderat styrke. Fantastisk i mat, og spesielt på pizza.

40506
Nyhet
Capperi al Sale 1000ml, Kapers på salt, Ortoconserviera

Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!

40554
Nyhet
Capperi in Salamoia 1000ml, Kapers på lake, Ortoconserviera

Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?

40553
Carciobuono 580ml artiskokkhjerter, Ortoconserviera

Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.

40536
Castelvetrano olives 580ml grønne oliven uten stein, Ortoconserviera

Noccelaraoliven fra Sicilia som etter lutbehandling modnes i saltlake og steinene fjernes. Grønne oliven av medium størrelse med fin tyggemotstand og rik smak.

40539
Cerignola olives 580ml grønne olven med stein, Ortoconserviera

Dette er en av de aller største olivensortene som dyrkes. Kommer fra områdene rundt byen Cerignola i Puglia. Har en mild men samtidig rik «kjøttfull» smak med antydning til smørtoner. Passer perfekt som kondiment til ost og spekemat.

40540
Giardiniera in Agrodolce 580ml grønnsaker i sursøt lake, Ortoconserviera

Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.

40537
Grillet Artiskokk med stilk (trays m/ solsikkeolje) 1900ml, Ortoconserviera

Artiskokkene er nøye utvalg, stilken er beholdt på delt i to og deretter en tur på grillen. Deilig tyggemotstand, god smak og fint grillmønster.

40228
Grillet Auberginfileter (Melanzane alla Braze) 1900ml, Ortoconserviera

Knallgode grillede auberginer som smaker som en skulle laget dem selv

40218
Grillet Paprikafilet /Peperoni alla Brace) 1900ml, Ortoconserviera

Knallgod paprika som holder formen, lar seg kutte og eventuelt fylle. Ren og god smak.

40220
Lenker
Min side