Skip to main content
Til toppen

Capperi in Salamoia 1000ml, Kapers på lake, Ortoconserviera

Varenummer: 40553
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?

På tross av størrelsen er de små kapersknoppene pakket med smak. Ortoconserviera imponerer nok en gang med grønnsakskonserver som leverer i fullt monn enten du skal lage vitello tonnato, tartar, fritere kapers til den stekte fisken eller kjøttet, tilføre en dose umami til pastasausen, salaten, mignonette sausen til østersen eller i klassikerne tartarsaus og salsa verde. Råvarelageret er aldri komplett om du ikke har kapers på hylla. Her får du topp kvalitet til meget god pris!

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Drenert vekt 700 Gram
Antall per Kolli 6
Nettovekt 1000 Gram
Horeca Ja
Kapers på olivenolje 4-8mm 950g, La Nicchia

Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk

40484
Kapers blomst 280g, Anfosso

Verdens beste kapers blomst

40290
Lenker
Min side