Skip to main content
Til toppen

La Giardiniera Agrodolce (grønnsaksmix) 1900ml, Ortoconserviera

Varenummer: 40542
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 2
Minste antall: 2
ekskl. mva.

Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.

Ortoconservieras Giradinera er av så god kvalitet at den vil framkalle mumlinger om «gusto della Nonna» fra italienere vokst opp med en bestemor på kjøkkenet. 
Spises tradisjonelt som antipasto og i salater. De er også det perfekte tilbehøret når man fyrer opp grillen og tilbereder alt fra burgere, pølser og ribs til grilla makrell. Om man tar seg tiden og grovhakker blandingen vil den løfte biff-, pastrami- eller skinkesandwichen til et nytt nivå.


Hva som kan kalles for «Italias grønnsaksfat» skal være usagt, men at Marche regionen villa havnet høyt på listen i slik kåring er hevet over enhver tvil. Er man på besøk i regionen er det umulig å ikke la seg imponere av det varierte og mangfoldige kulturlandskapet. Det veksler mellom solsikker, bugnende kornåkre, olivenlunder, skråninger med vinranker og et rikt utvalg av kvalitets grønnsaker.

På flatene mellom Siblinifjellene og Adriaterhavet har man et mikroklima der sval bris fra havet og fjellene kombineres med lange varme dager i vekstsesongen samt et rikt og mineralrikt jordsmonn. Det som dyrkes her utvikler unike kvaliteter som foredles av lokale virksomheter enten som pasta, oljer, vin og konserverer. Ortoconserviera er en av de dyktigste leverandørene når det kommer til å konservere solens smaker. Der de lokale råvarene ikke når opp til deres høys kvalitetskrav kjøper de inn fra andre områder med optimale vekstvilkår. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Drenert vekt 1900 Gram
Antall per Kolli 2
Nettovekt 1900 Gram
Horeca Ja
Giardiniera in Agrodolce 580ml grønnsaker i sursøt lake, Ortoconserviera

Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.

40537
Giardiniera in Agrodolce 1600g (grønnsaksmix), Anfosso

Syltede grønnsaker er perfekt som en ekstra piff i supper, på sandwich eller som snacks.

40491
Lenker
Min side