Vera Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni
Antall per kolli: 25
Minste antall: 25
Bestillingsvare - kontakt Christoffer
Regnes som Bongiovannis signaturmel for napolitansk pizza. Utviklet i tett samarbeid med napolitanske pizzabakere. Melet gir en god elastisk struktur og tåler godt hydrering rundt 60%. Det gir en god heving i ovn ved sterk varme.
W310 P/L 0,55, 13g Protein per 100g. Se dokumentarkiv for teknisk ark.
Vera Tipo 00 er Bongiovannis signaturmel for napolitansk pizza – utviklet i tett samarbeid med noen av Italias fremste pizzamestere. Dette melet hedrer en eldgammel håndverkstradisjon som er anerkjent som verdensarv av UNESCO, og er designet for å levere det perfekte resultatet i ekte "Verace Pizza Napoletana"-stil.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 25.0 |
Nettovekt | 25000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |