Carlotta Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni
Varenummer: 30435
Salgsenhet: KGAntall per kolli: 25
Minste antall: 25
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt
Carlotta Tipo 00 er perfekt for mellomlange hevetider. Enten 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet tåler godt hydrering på rundt 60%. Et ideelt mel for klassisk napolitansk pizza.
W250 P/L 0,5-0,6, 12g Protein per 100g. Se dokumentarkiv for teknistk ark.
Carlotta Tipo 00 er en profesjonell pizzamelblanding utviklet i samarbeid med erfarne pizzaioloer under merkevare Il Molino di Torino. Den er laget med fokus på balanse og ytelse i mellomlange heveprosesser – typisk 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 25.0 |
Nettovekt | 25000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |