Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Carlotta Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni

Varenummer: 30435
Salgsenhet: KG
Antall per kolli: 25
Minste antall: 25
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Carlotta Tipo 00 er perfekt for mellomlange hevetider. Enten 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet tåler godt hydrering på rundt 60%. Et ideelt mel for klassisk napolitansk pizza.

W250 P/L 0,5-0,6, 12g Protein per 100g. Se dokumentarkiv for teknistk ark.

Carlotta Tipo 00 er en profesjonell pizzamelblanding utviklet i samarbeid med erfarne pizzaioloer under merkevare Il Molino di Torino. Den er laget med fokus på balanse og ytelse i mellomlange heveprosesser – typisk 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 25.0
Nettovekt 25000.0 Gram
Horeca Ja
GTIN N/A
Lenker
Min side