Løft fredagstacoen med Como Mexico
Det hele startet i 2012 da Lety Rodriguez flyttet til Norge.
Hun hadde med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Nå lager de både autentiske, ferske tortillas, salsaer og spennende tacokjøtt.
En tortilla er ikke bare en tortilla – det fikk Lety erfare da hun kom til Norge. I butikkhyllene var det nemlig labert med autentiske, mexicanske tortillas. Den eneste måten Lety kunne få ekte tortillas på, var å bake dem selv.
Letys hjemmebakte tortillas ble fort populære blant vennene som stadig lurte på om hun kunne bake noen ekstra. Og slik startet et lite, mexicansk eventyr i Sola utenfor Stavanger.
Vil revolusjonere fredagstacoen
Det er stadig økende interesse for autentisk mexicansk mat. Nå som flere blander krydder selv, lager egen salsa, saus og guacamole, skulle det bare mangle at tacoen serveres med autentiske tortillas til.
Sammen med sin mann Eirik Myklebust har Lety gjort hobbyen sin til et levebrød. Ved å kunne tilby autentiske, meksikanske produkter, ønsker Como Mexico å bidra til å revolusjonere fredagstacoen i de tusen hjem.