Skip to main content
Til toppen

Hvetetortilla fersk 22cm (6 pack) 300g, Como Mexico

Varenummer: 32013
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 15
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Ferske og saftige lokalproduserte tortillas

Passer til taco, burritos, wraps, quesadillas og fajitas. Kan også brukes som tynn pizzabunn.
6 lefser pr pakke – 30 pakker per eske
Diameter 22 cm.

 

For mange er fredagstaco et ritual der man har fôret hele familien med industriprodukter som i liten grad legger vekt på smak og autentiske produkter. Etter hvert som den første generasjonen, som er født og oppvokst med taco fredags ritualet, har blitt voksne ser vi en økende interesse for autentisk mexicansk mat. Folk blander sitt eget krydder, lager egne salsaer og sauser og benytter mer enn den rimeligste kjøttdeigen når det mexicanske kjøkken skal feires i heimen.

Vi håper å kunne bidra til en bedre taco-fiesta ved å introdusere fersk mais- og hvetetortilla fra «Como Mexico» i Stavanger. Grunnleggeren av Como Mexico heter Lety Rodriguez og kom til Norge fra Mexico i 2012. To av de viktigste tingene hun hadde med seg på flyttelasset var mormors tortillaoppskrift og sin egen tortillakjevle.

Som Mexicanere flest elsker hun ekte tortilla og fant fort ut at skulle hun ha det i Norge måtte hun bake lefsene selv. Hennes tortillas ble fort en snakkis i vennekretsen og det kom stadig milde forespørsler om hun kun lage noen ekstra.  Sammen med sin mann Eirik Myklebust har hun gjort hobbyen sin til et levebrød og Como Mexico vil bidra til å revolusjonere fredagshyggen i de tusen hjem.

Matcompaniet vil få ukentlig leveranse av ferske hvete- og maistortilla fra Como Mexico. Disse vil kunne bli levert våre kunder i Oslo dagen etter de er bakt – utenbys kunder må legge til ekstern transporttid.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 15
Nettovekt 300 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side