Til toppen

Pariani

Selv om smaken som kjent er delt i to som den delen av kroppen vi sitter på er gastronomer over hele verden enige om en ting: verdens beste hasselnøtter kommer fra Dogliani i Piemonte: “Nocciole Piemonte I.G.P.”. Denne unike råvaren var årsaken til Matteo Pariani i 2010 grunnla «PARIANI» 

Det hele startet med at Matteo etter mange tester begynte å produsere en unik kaldpresset hasselnøttolje; proppfull med nøttesmak og sunne fettsyrer. Restproduktet fra denne pressingen males til et smaksrikt fettfattig hasselnøttmel. Markedet tok i mot disse produktene med åpne armer, og lovordene haglet. 

Med denne suksessen i bagasjen fortsatte Matteo og hans stab å utvikle sortimentet av unike produkter under mottoet «RICERCA ED ECCELLENZA» - forskning og topp kvalitet. I starten fokuserte de på å utvikle tilsvarende produkter av valnøtter, pinjekjerner, mandler og pistasjnøtter. Resultatet var et unikt utvalg av de beste nøttene; skåldete og pakket, oljer, mel og nøttepaste. 

Pariani ble raskt en fortrukken leverandør til kresne konditorer, kokker og små iskremprodusenter. De samarbeider med de beste håndverkerne i Italia og utvikler kontinuerlig nye produkter. I tillegg til nøtteproduktene har de et bredt utvalg av tørkede og kandiserte frukter for bakverk og iskrem. 

Matcompaniet lagerfører en del av sortimentet; blant annet det meste av naturelle nøtter, mandelmel og noe kandisert frukt. Det som ikke er lagerført kan vi bestille til våre kvalitetsbevisste kunder. Bestselgeren er de skåldede Nocciole Piemonte I.G.P. – verdens beste hasselnøtter. 

For mer informasjon se her
 

Sorter Navn (a > å)

Amarena Kirsebær i sukkerlake 3kg

Amarena-kirsebær er et lite surt mørkt italiensk kirsebær dyrket i Bologna og Modena. Den tappes i sirup og brukes som dekorasjon på fyldige sjokoladedesserter.
30247

Bourbon Madagascar Vanilje 250g

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.
30285

Bourbon Madagascar Vanilje 50g

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.
30297

Hakkede pistasjnøtter 5kg California

Hakkede Pistasjnøtter fra California på 5 kilos pose
30314

Mandelmel 1kg

Sweet almond, without bitterness peeled and finely ground into flour.
30332

Hasselnøtt Paste roasted 1kg

100% hasselnøtt paste IGP Piemonte
30227

Hasselnøtter 1kg

Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 1 kilos
30221

Hasselnøtter 150g

Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 150g pose
30222

Kandisert Appelsin

Utvalgte sicilianske appelsiner, ternet og kandisert i sukker og glukosesirup.
30241

Kandisert Cedro (Sukatsitron ) 5kg

Kandisert skall av cedrat, ypperlig til bruk til bakst, da spesielt Panettone og julebrød.
30240

Kandisert Eple 1kg

Kandisert Eple fra Pariani er preservert for å holde en frisk og syrlig smak på produktet tross kandisering.
30250

Kandisert Pære 1kg

Pariani kandiserer pære med en forsiktig kjølig prosess som holder sukkernivået lavt. Dette gir en frisk og naturlig smak.
30251