Skip to main content
Til toppen

Pariani

Selv om smaken som kjent er delt i to som den delen av kroppen vi sitter på er gastronomer over hele verden enige om en ting: verdens beste hasselnøtter kommer fra Dogliani i Piemonte: “Nocciole Piemonte I.G.P.”. Denne unike råvaren var årsaken til Matteo Pariani i 2010 grunnla «PARIANI» 

Det hele startet med at Matteo etter mange tester begynte å produsere en unik kaldpresset hasselnøttolje; proppfull med nøttesmak og sunne fettsyrer. Restproduktet fra denne pressingen males til et smaksrikt fettfattig hasselnøttmel. Markedet tok i mot disse produktene med åpne armer, og lovordene haglet. 

Med denne suksessen i bagasjen fortsatte Matteo og hans stab å utvikle sortimentet av unike produkter under mottoet «RICERCA ED ECCELLENZA» - forskning og topp kvalitet. I starten fokuserte de på å utvikle tilsvarende produkter av valnøtter, pinjekjerner, mandler og pistasjnøtter. Resultatet var et unikt utvalg av de beste nøttene; skåldete og pakket, oljer, mel og nøttepaste. 

Pariani ble raskt en fortrukken leverandør til kresne konditorer, kokker og små iskremprodusenter. De samarbeider med de beste håndverkerne i Italia og utvikler kontinuerlig nye produkter. I tillegg til nøtteproduktene har de et bredt utvalg av tørkede og kandiserte frukter for bakverk og iskrem. 

Matcompaniet lagerfører en del av sortimentet; blant annet det meste av naturelle nøtter, mandelmel og noe kandisert frukt. Det som ikke er lagerført kan vi bestille til våre kvalitetsbevisste kunder. Bestselgeren er de skåldede Nocciole Piemonte I.G.P. – verdens beste hasselnøtter. 

For mer informasjon se her
 

Visning
Amarena Kirsebær i sukkerlake (Black Cherry Cantiano) 3kg, Pariani

Amarena-kirsebær er et lite surt mørkt italiensk kirsebær dyrket i Bologna og Modena. Den tappes i sirup og brukes som dekorasjon på fyldige sjokoladedesserter.

30247
Bourbon Madagascar Vanilje 250g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30285
Bourbon Madagascar Vanilje 50g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30297
Farina di Mandorla Puglise - mandelmel, Pariani

Sweet almond, without bitterness peeled and finely ground into flour.

30332
Hasselnøtt Paste medium roasted 1kg IGP Piemonte, Pariani

100% hasselnøtt paste IGP Piemonte

30227
Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 150g, Pariani

Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 150g pose

30222
Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 1kg, Pariani

Hasselnøtter (Nocciole IGP Piemonte) 1 kilos

30221
Kandiert Appelsin i cubes 10*10 Sicilia 1/5kg, Pariani

Utvalgte sicilianske appelsiner, ternet og kandisert i sukker og glukosesirup.

30241
Kandisert Cedro (Citron) i cubes 10*10 Calabria 5kg, Pariani

Kandisert skall av cedrat, ypperlig til bruk til bakst, da spesielt Panettone og julebrød.

30240
Kandisert Eple small cubes 14*14 1kg, Pariani

Kandisert Eple fra Pariani er preservert for å holde en frisk og syrlig smak på produktet tross kandisering.

30250
Kandisert Pære small cubes 14*14 1kg, Pariani

Pariani kandiserer pære med en forsiktig kjølig prosess som holder sukkernivået lavt. Dette gir en frisk og naturlig smak.

30251
Lenker
Min side