Skip to main content
Til toppen

Flavor and heat!

Med den perfekte balansen mellom smak og varme og ingen ekstrakter eller konsentrater, er det ikke rart hvorfor Fiery Foods Magazine anerkjente El Yucateco Habanero XXXtra Hot Sauce med en førsteplass i Scovie Award som Best in Class Hot Sauce.

El Yucateco er viden kjent for klassiske hotsauser, og er bestselgere i både Mexico og USA. 

 

Visning
Achiote 100g, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Ingredienser: Vann, maismel, annattofrø, ionisert salt, hvitløk, krydder.

47043
Achiote 1kg, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor.

47055
Achiote flytende 300ml, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Nå endelig på flaske. Mye lettere å bruke!

47061
Salsa Chipotle 150ml, El Yucateco

En røkt hotsauce av chipotle. Passe sterk og god sødme. Perfekt til grillmat eller taco!

47022
Salsa Habanero Caribean 120ml, El Yucateco

En karibiskinspirert hotsauce laget på fruktig gul habanero og gulerøtter som gir sødme og en mildere styrke. Passer på alt fra stekt egg til supper og pizza.

47020
Salsa Habanero Rosso 120ml, El Yucateco

Dette er en klassisk hot sauce laget på rød Habanero chili, tomater og et utvalg krydder. Den er tykk i konsistens og akkurat passe sterk. Denne hot saucen passer godt til alle typer sjømat, samt i drinker som Bloody Mary eller Michelada.

47050
Salsa Habanero Verde 120ml, El Yucateco

Frisk og spicy hot sauce laget på grønn Habanero og hvitløk. Denne kan brukes til å livne opp grillmat og salater eller gi en guacamole et ekstra kick.

47019
Salsa Jalapeno 150ml, El Yucateco

Klassisk grønn Jalapeño hot sauce! Dette er den mildeste av El Yucateco sine sauser, men er rik på smak. Passer perfekt for deg som ikke vil ha det for spicy, men vil gi smaksløkene et lite kick.

47021
Salsa Piccante Black Label Habanero 120ml, El Yucateco

Selv om den ikke er like sterk som sine røde og grønne kolleger, er den fullpakket med smak. Sterk og røkt smak med en touch av søt og salt.

47064
Lenker
Min side