Til toppen

Viani

Viani familien har vært pølsemakere i Toscana siden 1922 og fra en enkel butikk utviklet de seg gradvis til en topp produsent av spekemat. Pålegg har alltid lagt Viani familiens hjerte nært og i dag produseres de fleste Toscanske spesialiter i tillegg til et stort utvalg på salami og skinker.

De siste årene har en helt ny fabrikk for oppskåret pålegg sett dagens lys samtidig som et 8000 m2 dedikert område til produksjon av spekeskinker har blitt innviet.

I disse prosjektene har det vært viktig å bevare tradisjonelle oppskrifter (som stod i fare for å gå tapt) samt de gode verdiene til spekematkunsten, da kombinert med avansert produksjonsutstyr og ny teknologi. Utført på rette måten slik Viani har gjort fører det til en visshet for alle om at sluttproduktet er av høy kvalitet.

For mer informasjon se her
 




Sorter Navn (a > å)

Guanciale Stagionato 250g

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 
20210

Lardo Cusona di San Gimignano

Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.
20060

Pancetta Arrotolata

En speket ribbeside, men til forskjell fra sin flate fetter er denne ikke dekket med pepper. Resultatet er en rundere mer delikat svinesmak.
20059

Pancetta Stagionata 250g

Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
20211

Pancetta Stesa

Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
20058

Prosciutto Crudo al Tartufo sliced 50g

Skinken er en klasissk Toscansk Crudo smaksatt med sort sommertrøffel
20205

Prosciutto Toscana DOP Beinfri

Dette er en skinke produsert etter en flere hundreårig tradisjon i Toscana.
20177

Prosciutto Toscano dop 50g

Prosciutto Toscano er et Toscansk produkt tvers igjennom. Griser, slakting og modning. Etter 18 måneder er denne skinken verdt en DOP sertifisering.
20204

Roasted Culatello (Culatello Bonni)

Kokt skinke med en god dose rosmarin.
20065

Salame Finocchiona IGP sliced 70g

Historien om Finocchiona begynte i middelalderen da, på grunn av den høye prisen og mangel på svart pepper, slaktere introduserte vill fennikelfrø.
20208

Salame Toscano (Spagato)

Toskansk spekepølse med hvitløk, pepper og urter.
20054

Salame Ventricina Sliced 500gr

Grovmalt svinekjøtt blandes med medium spekkbiter og krydres med blant annet en god dose chili og revet appelsinskall.
20154