Skip to main content
Til toppen

Pancetta Stagionata in tranci (bit ca 250g), Viani

Varenummer: 20211
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.25 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.

Vår leverandør Viani i San Gimigiano salter og krydrer siden før den spekes i ca 4 uker. Før den pakkes / gnis inn – eller mer presist, dekkes med knust svart pepper.
Har man ikke guanciale så er Pancetta det eneste alternativ om man skal lage seg en autentisk carbonara. Skåret i tynne skiver kan den nytes som den er, eller som innpakning til et magert kyllingbryst, rundt fiskemedaljonger eller sågar kamskjell. Prøv også å tilsette noen terninger i suppen neste gang du koker deg minestrone eller bønnesuppe.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei
Pancetta Stesa (flat, vakumert), Viani

Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.

20058
Guanciale Stagionato in tranci (bit ca 250g), Viani

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 

20210
Guanciale Stagionato, Edizioni Franchi

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper,urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 

20166
Lenker
Min side