Pancetta Stagionata in tranci (bit ca 250g), Viani
Forpakningsinfo: 0.25 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.
Vår leverandør Viani i San Gimigiano salter og krydrer siden før den spekes i ca 4 uker. Før den pakkes / gnis inn – eller mer presist, dekkes med knust svart pepper.
Har man ikke guanciale så er Pancetta det eneste alternativ om man skal lage seg en autentisk carbonara. Skåret i tynne skiver kan den nytes som den er, eller som innpakning til et magert kyllingbryst, rundt fiskemedaljonger eller sågar kamskjell. Prøv også å tilsette noen terninger i suppen neste gang du koker deg minestrone eller bønnesuppe.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Nei |