Til toppen

Oliveri

Vår nye leverandør av Piemontesiske delikatesser «Oliveri» har sin base i et av verdens vakreste kulturlandskap; Langhe-Roero og Monferrato som har stått på UNSCOS verdensarvliste siden 2014. Her midt i det Piemontesiske kulturlandskapet foredler «Oliveri» lokale råvare med stor respekt for terroiret og de lokale tradisjonene i kombinasjon med utvikling og innovasjon.

Emilio Oliveri har vokst opp i en familie der man i generasjoner hadde høstet og foredlet det naturen bød på. Når Emilio skal fortelle om sine produkter minnes han med glede skogturene med bestefaren der kurvene ble fylt med steinsopp som enten skulle omsettes fersk eller konserves ved tørking eller hermetisering for å ha litt ekstra for salg i familiens delikatessebutikk utenom sesongen. Oppveksten og opplevelsene fra de nevnte soppturene og familiens butikk dannet grunnlaget da han startet med å videreutvikle familiebedriften.Sammen med sin kone Marina har han de siste 20 årene utviklet «Olivieri» til å bli en foregangsbedrift i foredling av sopp og grønnsaker. Råvarene bearbeides når de er på sitt beste med et eneste mål: å bevare de ulike vekstenes unike kvaliteter. I tillegg vektlegger de å opprettholde en kort forsyningskjede der nærprodusert er et stadig tilbakevendende credo. Kjernen i dette arbeidet er å bevare de ulike råvarenes unike karaktertrekk og til en hver tid videreutvikle produktene.

Oliveri har en liten dedikert stab med ansatte og mesteparten av produksjonen gjøres manuelt. Der det er hensiktsmessig, og selvfølgelig ikke påvirker kvaliteten, benytter de produksjonsutstyr som bidrar til en bedre foredling. Dette arbeidet har høstet mange godord fra matskribenter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De har også mottatt regionens høythengende annerkjennelse «Piedmont Artisanal Excellence award»Sorter Navn (a > å)

Skivet steinsopp i olivenolje 190g

Syltet steinstopp på 190gr glass
30320

Chili fylt med geitost 190g

Chili fylt med fersk geitost på 190gr glass
30322

Tørket kantarell - 40gr pose

Smaksrike tørkede kantareller fra Oliveri
30318

Tørket morkel - 20gr pose

Smaksrike tørkede morkler fra Oliveri
30317

Tørket steinsopp - 40gr eske

Smaksrik tørket steinsopp fra Oliveri
30316

Tørket steinsopp - 40gr pose

Smaksrik tørket steinsopp fra Oliveri
30315

Tørket steinsopp pulver - 35gr

Smaksrikt pulver av tørket steinsopp, perfekt som tilbehør til steking eller grilling!
30319

Hel steinstopp i olivenolje 190g

Syltet steinstopp på 190gr glass
30321

Grillet artiskokk på olivenolje 190g

Små delikate biter av grillet artisjokk legges på olivenolje sammen med urter. perfekt som tilbehør.
30323

Hasselnøtter på Akasiehonning 130g

Hasselnøtter fra Piemonte på Akasiehonning 130g glass
30326

Porcini Tapenade (steinsopp pure) 100g

Ypperlig til å smaksette risotto, kjøtt og pastaretter.
30338

Små løk på olivenolje 190g

Borretane løk kjapt grillet så lagt på olje.
30324