Kjøttfulle og langsomt tørkede tomater type Kiros, en San Marzano-variant, konservert i extra virgin olivenolje med eddik, oregano og pepper. Smaken er intens og sødmefull med et friskt urtepreg. Passer til antipasti, salater, pasta og brødskiver. Enkle, gode råvarer – laget med respekt for tomatens naturlige smak og tradisjonene fra Sør-Italia.
Basert på en gammel oppskrift fra sentrale deler av Italia. Tomatene deles i to og soltørkes til de er modne og delikate. Meget bra både på smak og tekstur!
Glasset inneholder kun de beste tomatene som gjennom en langsom tørkeprosess har økt smaken og forsterket umamieffekten. Bruk de finsnittet neste gang du skal lage pastasalat, bake tomatbrød eller lage verdens beste tunfiskrøre med hakket soltørket tomat, tunfisk fra Armatore, kapers fra Pantelleria, majones og friskpresset sitron fra Amalfi.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.