Til toppen

Favols

Favols er en av Frankrikes fremste produsenter av confiture (syltetøy, marmelader). Siden de startet med å konservere frukt, bær og grønnsaker i 1966, har de kombinert de beste råvarene med tradisjon og innovasjon. Råvarene velges fra de beste vekstområdene, smakskriterier og modning.

Favols er kompromissløse både når det kommer til kvaliteten på råvarene samt dyrkingen og produksjonens miljøpåvirkning. I 2017 mottok de annerkjennelse for både sitt miljøarbeid, sporbarhet og etisk handel.

Favols regnes derfor i dag som en Frankrikes fremste leverandører av frukt og grønnsakskonserver på topp nivå. De satser kontinuerlig på produktutvikling og regnes for å være en trendsetter innen sine produktområder. Pasjon for kundens smak er en ledestjerne. Deres produkter er ren vare. De benytter kun naturlige ingredienser og du spares for en rekke uheldige tilsetningsstoffer som ofte benyttes i syltetøy. De kjøper kun inn det beste av frukt på markedet til sine ulike syltetøy og samarbeider gjerne med de beste aktørene på markedet når de skal utvikle tilbehør til andre produkter. Et eksempel på dette er deres ostetilbehør som ble kreert i nært samarbeid med Herve Mons og som i dag er en bestselger.

For mer informasjon se her
 Sorter Navn (a > å)

Aprikos 42g

Nydelig aprikossyltetøy som porsjonsstørrelse
40526

Aprikos fra Provence 375g

Her tar Favols deg med på en reise til aprikostrærne i Provence og lar deg smake på frukt som er kysset av solen. Det er bare å vri av lokket og smøre godsakene på en lun croissant.
40515

Syltetøy av mørke kirsebær 110gr

Cerise noir fra Favols på 110gr glass
40175

Syltetøy av kvede med rosmarin og timian 110gr

Coing thym rosmarin fra Favols på 110gr glass
40176

Aprikos syltetøy 270gr

Confiture Apricot syltetøy fra Favols på 270gr glass
40249

Williamspæresyltetøy med valnøtter 250gr

Confiture williampear with walnuts fra Favols på 250gr glass
40254

Fersken fra vingården 375g

Favols selekterer nøye fra de beste bøndene og lager i dag dette syltetøyet med de unike ferskene fra Rhônedalen der de også i sin tid ble dyrket for beskytte vinrankene. Bruk det gjerne på en nystekt croissant eller som fyll i sjokoladekake.
40523

Syltetøy av fiken med honning 110gr

Original oppskriften ble i sin tid utviklet sammen med Herve Mons med ønske om å lage en perfekt marmelade til muggoster. Etter å ha smakt på denne skjønner du at de lykkes.
40177

Syltetøy av Fiken 250gr

Confiture black fig syltetøy fra Favols på 250gr glass
40251

Fiken fra Provence 375g

Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fiken avling i Frankrike. Mange av fikentrærne er svært gamle og har bidratt til å skape det unike provencalske landskapet.
40521

Klementin fra Korsika 375g

I motsetning til andre klementiner dyrkes de korsikanske fruktene uten at fargen manipuleres med fargestoffer tilsatt jordsmonnet. På grunn av sin rike og konsentrerte smak og det saftige fruktkjøtt er de Korsikanske klementiner høyt verdsatt av kokker og finsmakere som både nyter den naturelle og bruker dem i både desserter og salte retter.
40519

Bitter appelsin marmelade 250gr

Marmelade bitter orange fra Favols på 250gr glass
40253