Til toppen

Hoffsaus

Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.

Vi elsker fruktige chilisauser uten at det trenger å være for mye styrke og vi liker å kunne bruke mye, men fant aldri den perfekte for oss. Så vi satte like godt i gang med å prøve å lage det selv.

Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling  også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder  før åpning, ca 3 måneder etter.

De har sauser som har lagret opp mot 24 måneder her, men velger å ikke sette holdbarheten så langt.

Siden de er i "live" , så liker de godt å bli ristet eller vendt litt på en gang iblant når de står i butikken også forklarer Hoffsausekokkene.

Hoffsaus har 3 faste sauser i sortimentet, og med jevne mellomrom også limited editions med råvarer som er i sesong.



Sorter Navn (a > å)

Grønn Hoff 100ml

Jalapeno med ananas og koriander
54076

Gul Hoff 100ml

Gul cayenne med eple og limeblad
54075

Hoffsaus 3-pk 3x30ml

3pk 30ml gir deg muligheten til å teste alle sausene! (Rød, gul, og grønn)
54077

Hoffsaus Limited 100ml

Hvitløk og Carolina Reaper
54080

Cowboy Candy 254g Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.
54078

Rød Hoff 100ml

Rød chili med mango og havtorn
54074