Skip to main content
Til toppen

Andalini

Etter mange års jobbing med å lage fersk pasta startet Arrigo Andalini sammen med sin venn Egletina Aleotti egen virksomhet; Pastificio Andalini, i sin hjemby Cento i Emilia. Noen år senere konverterte de fra å lage fersk pasta til å lage tørket pasta. Deretter fulgte mange år med innovasjon innen både terroir, utvalg og former, bruk av bronseverktøy med mer, og nå over 60 år senere fremstår Pastificio Andalini som en moderne produsent basert på gode tradisjoner.

Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer.

I tillegg til fabrikken i Emilia som produserer mest eggpasta så har Andalini tatt under vingene sine Pastificio La Sovrana i Puglia. De er spesialister på pasta laget kun på durumhvete og utfyller utvalget fra Emilia.
Simona Andalini som tredje generasjon har nå overtatt driften av virksomhetene. 

For mer informasjon se her

Visning
Aveno/Riso med egg 250g, Andalini

Andalini Aveno/Riso 250 gr (pastine all´uovo)

30070
Fusilli (eske 4x3kg), Andalini

Andalini Fusilli 3kg

30068
Garganelli med egg 500g, Andalini

Andalini Garganelli 500 gr

30073
Garganelli med egg 6x1kg, Andalini

Andalini Garganelli 6x1 kilos

30097
Linguine (eske 4x3kg), Andalini

Andalini Linguine 3 kilo

30069
Mezzane/Tagliatelle med egg 5kg, Andalini

Andalini Mezzane/Tagliatelle 5 kilos

30133
Pappardelle med egg 250g, Andalini

Andalini Pappardelle 250 gr

30076
Pappardelle med egg 5kg, Andalini

Andalini Pappardelle 5 kilos

30082
Penne Rigate (eske 4x3kg), Andalini

Andalini Penne Rigate

30067
Spaghetti (eske 4x3kg), Andalini

Andalini Spaghetti

30066
Tagliatelle Mezzane med egg 250g, Andalini

Andalini Tagliatelle Mezzane 250 gr

30074
Tagliatelle Mezzanelle med egg 250g, Andalini

Andalini Tagliatelle Mezzanelle 250 gr

30075
Lenker
Min side